I liječnici su ljudi, ali ljudi koji imaju puno više znanja i iskustva od prosječne rodilje, pa možda se treba vjerovati njihovoj procjeni. Kud ćemo doći ako ne vjerujemo ničemu. Bez obzira na naša pojedinačna iskustva.
I liječnici su ljudi, ali ljudi koji imaju puno više znanja i iskustva od prosječne rodilje, pa možda se treba vjerovati njihovoj procjeni. Kud ćemo doći ako ne vjerujemo ničemu. Bez obzira na naša pojedinačna iskustva.
Da Beti, naravno. Ali, zamisli situaciju da dođeš kod zubara. On ti pogleda zub i kaže da će ti ga popraviti. Ti zijevaš i čekaš popravak, no on ti na šutečki izvadi zub. Ni a, ni b, ni razloga, ni objašnjenja, nego jednostavno te prevari. Treba vjerovati takvoj procjeni? Neka hvala. Ja više ne vjerujem.
Ana.m imaš oba iskustva. Misliš li da si pogriješila kada si nakon induciranog izabrala elektivni carski rez?
slažem se, i u pravilu vjerujem
ali puno njih se ponaša kao da mi nismo ni tu, sve rade bez ikakvog objašnjenja
guraju drip i gdje treba i gdje ne treba, i ne samo drip i ne samo ginekolozi...
mislim da ne tražim puno ako želim da mi se objasni što će mi i zašto raditi
naravno, ako je u pitanju hitni postupak, onda za takva objašnjavanja nema vremena
Ninjago, karikiraš, ne izgleda to baš tako
prije nego su meni prikopčali drip (braunilu su mi stavili odmah, jer je prethodni porod bio carski pa ako se zakomplicira da to već imam) imala sam pol satnu raspravu prvo sa primaljom (koja je bila grozna) i onda sa doktorom
uvjeravali su me da je tako bolje i za mene i za dijete (nakon 10sati mojih neefikasnih trudova) da će doza biti minimalna i bla bla bla
i kao što Beti3 kaže, ipak su oni doktori pa im i vjeruješ pa sam tako i ja popustila
što ću, nisam bila dovoljno jaka
al da ne dužim, nakon svega nisam sigurna da je to bilo najbolje rješenje za mene i moje dijete
ja od poroda imam traume, a beba je imala ogromnu oteklinu na glavi, izgledala je kao iz one serije čunjoglavi
sve ostalo je srećom ok
ma ne znam... možda treba proći još vremena...
trebala bih napisati priču o porodu, možda netko izvuče koju pouku...
Posljednje uređivanje od Ginger : 19.05.2011. at 17:13