Stranica 18 od 54 PrviPrvi ... 8161718192028 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ksena javi kako je bilo na utz

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

evo me, sve je ok

cerviks je, hvala svemiru, nepromijenjen unatoč činjenici da sam putovala i u slavoniju i u istru... uglavnom, do daljnjeg ne putujemo. beba ima 1140 grama, velika je na mene. na uzv-u je zijevala i bila potpuno nezainteresirana za mamu i tatu koji je sa divljenjem gledaju... eto!

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    evo me, sve je ok
    ...,

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ksena, super vijesti. Zamisli kad se tek težina udvostruči, pa utrostruči ... slatke mukice

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ksena

blizanac avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

pozdrav svima,trudnice kako ste,kako bebice napreduju,nesto ste se usutile.

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

drage moje, ja sam se usutila jer je jos 9 dana do novog uzv, i ne mogu docekati, ne mogu. zadnji uzv mi bio 22.04., kucala dva srceka, i sad mi puno mjesec dana cekati. jako se bojim, ali valjda je sve ok.....

blizanac avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Makica i sama sam ti takva,meni dr.kaze kontrola za 4sedmice a ja nakon 3 odem i fino mu kazem nemogu docekati da vidim jel sve ok,ma ja sam luda he he.Nebrini se bit ce sve ok,jedino sto ce tvoje bebice bit malo vece!Pozdrav i cuvaj se,i dobro cuvaj te male bebice!.

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

znas da sam i ja razmisljala da odem ranije...he,he, valjda cu izdrzati...iako pucam po savovima!!!!!!!
    pozdravi i puse svima!!!!!!!!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Makica, odi ranije.
    Ja sam jedva izdržala vrijeme između dva UZV od 12 i 16 tjedna. Jedva! Zadnjih par dana nisam spavala, šetala sam svaku noć od 4 do 6, brijala sve i svašta...
    A kad sam došla na pregled pita me doktorica kako sam, ja kažem prva dva tjedna nakon uzv ok, a onda me hvata panika, pa je rekla da slobodno dođem ako me uhvati panika, nervoza i sl. Da je to skroz normalno dok se ne osjete pokreti bebe.
    Bolje jedan uzv više nego neprospavane noći i nervoza.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 11.05.2011. at 16:30

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

uh, rado bih, jer tko ce docekati slijedeci petak??? aaaaaa,za poluditi. za sada spavam kao top, ali cure moje koji su to snovi, pa tako u zivotu nisam sanjala. pokusat cu izdrzati, ali ako me bas ulovi panika, odmah cu je zvati. taaaako se nadam da su oboje dobro i da rastu...

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Makice razumijem te dobro...
    Mi smo naručeni tek za 4 tjedna od zadnjeg UTZ, ali ako se na pregledu nacrtam tjedan ranije neće mi biti prvi put

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

klara, tek sada vidim tvoju lokaciju, pa u tvom kraju sam toliko godina ljetovala kao cura, he,he. ma, obozavam vas , cure, najjace ste!!!

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja sam mislila da sam samo ja paničarka tolika da ne mogu dočekat pregled, nisam vam od sramote to htjela ni pisat... najteže mi je bilo čekat UZV između 12. i 18. tjedna, to mi bilo nekako previše... tad sam otišla u 16. tjednu...
    i zadnji put mi doktorica nije mislila radit UZV samo pregled (3 tjedna bilo prošlo od zadnjeg), ali sam ja ipak inzistirala...

eto takve smo mi MPO trudnice.....

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Makica prvotno napisa Vidi poruku
    klara, tek sada vidim tvoju lokaciju, pa u tvom kraju sam toliko godina ljetovala kao cura, he,he. ma, obozavam vas , cure, najjace ste!!!
    Stvarno? A ja sam ljetovala od bake u Slavoniji

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A snovi... to neću ni spominjati. Da ih Almodovar ili Tarantino uzmu za predložak, koji bi to sjajan film bio!

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

sto se tice snova ja nikad nisam u svom zivotu vise nisam sanjala,a samo kakvi snovi ... Nema noci da ja nesto ne sanjam . evo sinoc sanjam da sam na nekom brodu i da me uhvatilo nevrijeme i brod hoce da potone ,a ja sama na brodu i kao odjednom se sve smirilo i ja odem po muza da doveze brod da se ne bi prevrnuo... katastrofa sta sve ne sanjam!

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja imam samo erotske snove... apstinencijska kriza...

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

o daaaaaaaaaaaa i jaaaaaaaa!!!!
    apstinencija vec 6 mj!!!!!!!!

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sex?! Jel' to nešto što se maže na kruh?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I ja

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zapravo, kad malo bolje pomislim...

blizanac avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Makica ja danas bila na vanrednom uzv,stomak me malo bolio.Sve je hvala bogu ok,saznala sam da nosim djecaka i djevojcicu ggledao me i na 3D.Sad mi je dusa na mjestu kad znam da sve moje bebice ok,sta psiha radi pa to je cudo.Pozdrav

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

joj, blizanac, blago tebi! mene boli stomak svaki dan, jos od transfera, nisu to nikakvi strasni bolovi, ali onako, osjetim ga svaki dan. koliko si sada tocno trudna? ja se nadam u iduci petak vidjeti stopala, rukice....aaaaa. u petak mi je punih 11 tjedana.
    a sto se snova tice, sanjam jucer da mi susjed nosi bebu, malu curicu, na usvajanje. kao, muz i ja se predbiljezili prije nego sam ostala trudna. i ja mu kazem da cekam blizance, a on kao -eto, ako hocu, njemu stizu sada jos dvije bebe. i ja uzmem tu bebu, odem doma i ona se pretvori u tinejdžerku, 13-14 godina, nemam ni kreveta, ni sobe za nju, ali kao bit ce to sve ok. i da, beba se zove rebeka-(????), a ja ju nagovaram da promijeni ime u samanta (?????????????????????????????????????????). eto.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

makice , ne brini za stomak i moju prijateljicu je non stop bolio u pocetku ,a poslije imala skolsku trudnocu.
    ja sam juce bila na ultrazvuku i bebic asuper napreduje ,teska je 133 gr. i duga 16 cm. dimenzije sve odgovara nedjeljam ...sad sam u 16 nedjelji i vec osjecam svoju dragu bebicu

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mene su moje sinoć toliko izudarale da sam se prepala da će puknit vodenjak i da će beba izletiti vani. mjehur mi je žešće stradao lol
    ko mali alieni su se vidjeli na površini stomaka.
    tulum im je trajao sat vremena pred moje spavanje, pa sam se malo prošetala da se smire i uspilo mi je...
    jutros su nastavile u istom revijalnom tonu...srećom malo blaže

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

seka35, prekrasnoooooo! joj, mora da je divno kada je pocnes osjecati... 16cm, o boze, pa ja sam vec velika, he, he....

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pinky, puse tvojim curkama purkama i frendica im je jučer bila živahna, bit će im se ne sviđa ova promjena vremena... udarala je ko luda da sam zvijezde vidjela...

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u usporedbi s vama ja imam nježno dijete

blizanac avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Makica ja sam u 17nedelja sutra 18-ta.Mene je bolio stomak od transfera,al sam 12nede.mirovala,ma i sad me boli,al kazu da je to normalno.I ja svasta sanjam nekoliko puta sam sanjala da dojim musko i zensko,a 100puta sam sanjala da krvarim.he he he

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo mog skromnog doprinosa za one koje misle roditi u KBC Rijeka
    bila sam na poliklinici na pregledu morfologije ploda (20tj) i to kod doc. A.Finderle-a, imam samo riječi hvale za obzirnost i ljudskos, za stručnost - neznam, ali moram vjerovati da je ima - on inače dežura i na porodima
    uglavnom, ja sam mu se pojavila polumrtva od nervoze i oznojena do pupka i zamolila ga da primi i MM jer da sam ja u takvom stanju da neću čuti niti razumjeti ništa što mi govori i stvarno, nakon pregleda M mi je morao ponoviti sve što je dr. govorio jer ja sam nakon "evo bebice" - oglušila! ah ti živci!
    bebica je dečkić!!!!! i vrlo je živahan, mamu lupa sve u 16!! šta će biti kad naraste??
    inače po mom skromnom i nestručnom mišljenju ultz uređaji su im prahistorijski, a ja sam mislila da moja gin. ima stari!!!

Hrabrica29 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cure pozdrav, pratim vas već neko vrijeme ali evo tek se sada javljam. Naime bila sam jučer na utz (u 11. sam tj.) i doktor nam je priredio ogromno iznenađenje. U postupku mi je vratio 1 blasticu a imamo blizance! Neznam tko je više bio u šoku da li ja ili dr. koji je cijelo vrijeme (kojih 15 min.) ponavljao "Ali vratio sam Vam samo jednu!". Htjela sam Vas pitati dali znate za slučajeve jednojajčanih blizanaca u ivf postupku?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Dobrodošla Hrabrica, čestitam!
    Jako lijepa priča za dobro jutro! Koliko sam čitala zna se desiti da se jedan zametak podijeli na dva. Nije to neobično. Sretno!

blizanac avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hrabrice dobro nam dosla,i zelim ti urednu i skolsku trudnocu.Ja znam nekog kome je vracena jedna blastica, a dobili su jednojajcane blizance,.Pa tako i u prirodnom zacecu od jedne dobiju dva.Tebi neka je sretno i cuvaj sebe i svoje male bebice.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da, hrabrice nisi jedina.
    naša denny je dobila nazad 2 blastice. jedna se podijelila na emmu i lauru, a druga ih je neko vrijeme pratila (zamisli tog šoka - trojke) pa nestala.
    emma i laura su predivne identične blizanke

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pa Strike---u MB od dvije blastice dobila trojke

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pinky, često se pitam kako nam je Denny? Kako su curice?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

curke lipo napreduju. e. će uskoro kući, a l. će još malo ostati u bolnici. ipak im je termin tek 4.6.

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Dennyne curice imaju i prelijepa imena!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma brzo će i druga mala hrabra curica doći svojoj kući.
    Molim prenesi moje pozdrave Denny , a curama veeelike puse i nježni zagrljaji.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hrabrice jaaaako ljepa vijest za ponedjeljak ujutro ČESTITAM!

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj seka35 prvotno napisa Vidi poruku
    makice , ne brini za stomak i moju prijateljicu je non stop bolio u pocetku ,a poslije imala skolsku trudnocu.
    ja sam juce bila na ultrazvuku i bebic asuper napreduje ,teska je 133 gr. i duga 16 cm. dimenzije sve odgovara nedjeljam ...sad sam u 16 nedjelji i vec osjecam svoju dragu bebicu

Seka
    , već??? Joj blago ti se, draga! Znam da nije tema, al od kada odprilike prestaju vagin.prgledi? Kako su ti radili ovaj zadnji? Mi idemo preksutra! I super ti je sličica

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hrabrice, dobrodosla, i superrrr vijesti!
    cure moje, docekala ja i srijedu, pa valjda cu i petak, ha, ha!
    joj, blizanac, jucer sanjala i ja da sam prokrvarila, kad sam otvorila oci, pao kamen sa srca!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    curke lipo napreduju. e. će uskoro kući, a l. će još malo ostati u bolnici. ipak im je termin tek 4.6.
    Pinky hvala ti za novosti o bebicama! Ja se toliko puta sjetim Danny i njene priče, ali od straha ne pitam ništa. Toliko ste mi sve drage i sad kad nosim jedno zlato ispod srca i znam koliko se brinem mogu samo misliti koliko je vama sa 2 bebe teže.
    Samo neka nastave rasti i da dođu doma. Velika pusa curama!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cmok mare!!!
    dennyne curke su sad već oko 2300 jedna 2100 druga, tako da bi e. mogla uskoro i doma

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky hvala ti za novosti o bebicama! Ja se toliko puta sjetim Danny i njene priče, ali od straha ne pitam ništa. Toliko ste mi sve drage i sad kad nosim jedno zlato ispod srca i znam koliko se brinem mogu samo misliti koliko je vama sa 2 bebe teže.
    Samo neka nastave rasti i da dođu doma. Velika pusa curama!
    mare pa ja te se često sjetim čestitke na pišulincu

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    cmok mare!!!
    dennyne curke su sad već oko 2300 jedna 2100 druga, tako da bi e. mogla uskoro i doma
    Samo neka se nastavi sve ok i biti će super. Ma mora biti sve ok, zaslužile su da bude sve 5, fajterice male!
    A kako su tvoje bebice Pinky? Kolike su sad i koliko brojiš?

Jesen hvala na čestitci za maloga miša iako je nama kao, vjerujem i svima koji se bore s neplodnošću, bilo svejedno šta čemo dobiti, curu ili dečka, navečer kad sam legla i stavila ruke na trbuh samo je izletilo iz mene "Hvala Bogu, bar nečeš morati na punkciju jajnika" Nisam ni bila svjesna da o tome razmišljam od kada mi je dr. rekla da je dečko. Ma nema veze stvarno šta je, samo da su sva naša dječica živa, zdrava i sretna jer smo nakon sve muke sve to zaslužile!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mare, baš si mi dala na razmišljanje. i ja sam isto par puta pomisila za svoju curku da valjda neće imati problema sa zatrudnjivanjem kao njena mama. drugima bi naša razmišljanja bila uistinu čudna, ispada da smo baš "freakovi" i nakon svega...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Hrabrica29 prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela sam Vas pitati dali znate za slučajeve jednojajčanih blizanaca u ivf postupku?
    Da, događa se, ne često, ali sigurno "pacijentima opterećenijim doktorima" svaku toliko, tipa jednom godišnje, jednom u dvije godine.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moj prvi post ovdje...jako mi je lijepo pridružiti vam se
    Odmah krećem s pitanjem - na uzv pregledu mi je ginica rekla da imam pune jajnike nepopucanih folikula i cista na mjestima gdje su folikuli bili punktirani (spominjala je neku tekućinu u njima) i da to ništa ne smeta trudnoći, da će samo popucati i bit sve ok. Eh, pa jučer sam nakon utrića odspavala i kad sam se probudila, namjestila se nekako na trbuh, malko me štreclo - onako kao štipnulo i na dn. ulošku utrić pomiješan s nečim boje bijele kave. Ta jedna flekica. Preko noći još par minijaturnih kapljica iste boje (al ono 1,5 x 1,5 mm kapljica) a sada više ništa. Zanima me da li je moguće da je neka cista pukla, pa se sadržaj iscjedio ili da li da paničarim i odmah zovem ginicu?
    Je li itko imao slično iskustvo?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •