Ti ne smiješ čitati o pizzi navečer, uvijek završi pečenjem
Meni je uvijek muka uključivati pećnicu za ispeći nešto od 10 minuta :škrtica: pa mi je zato super ovo što mogu u mikrovalnoj napraviti.
Ti ne smiješ čitati o pizzi navečer, uvijek završi pečenjem
Meni je uvijek muka uključivati pećnicu za ispeći nešto od 10 minuta :škrtica: pa mi je zato super ovo što mogu u mikrovalnoj napraviti.
par pitanja u vezi današnje akcije u Lidlu:
1. kakvi su im tortelini i njoki, vidim da su danas ispod 5 kn?
2. kakve su mini pizze koje su isto danas na akciji?
Ja si pikiram danas ubosti onu Tefal peglu za 169 nadam se da bu ok i da ju uopće bude popodne
gotove lazanje: finoooo
Meni su pizze ok, samo pazite na nekima je oznaka da su ljute i stvarno su jako ljute. Šufnudli su mi super, ali mojoj djeci pretvrdi.
Danas kupila posteljinu, plahtu, navlaku za dasku za peglanje i musku pidamu. Sve super.
tortelini, njoki i lazanje...odlični
Peglu sam kupila, super je, navlaku za dasku za peglanje više nisu imali
Možda još dođe...
oni voćni jogurti, 250ml bili po 2.99, sada su 3.99, super fini, posebno od maline i kruškice, mmm, one pizze inferno su preljuti, lazanje i knedli- finooooo, kokice, one tri paketića u kutiji, za mikricu, sad imamo zalihu jer su u subotu bili po 4.99, i kaj je najjjjjjnajjjj, oni slatkači u kutiji 6 kom, kao king, oni neki crisp, za 27.99 su najfiniji.Ma ima tam super stvarčica za papati i za kuću, samo kaj ljudi lakše uzimaju poznatu marku, ali eto, mm je mrzio lidl jer ne prepozna robu ako nije poznata marka, a kad tamo, sad obožava tam kupovati, pogotovo gricke i voće... eto, nama je lidl postao naš mali dućan...
mislim da se ništa ne može mjeriti sa sladoledom od oraha![]()
od litre u posudi. ove druge(štapiće i sl.) nisam probala. ne kupujem više ni njega otkad sam shvatila kakvu ovisnost radja![]()
a kaj piše gore, kaj je nacrtano?ja si uvijek mislim, bolje slatkač nego gricke, čoksa, salame i slično... pa se počastim slatkačem... ali kaj je- je, ovisnik sam...nedao Bog večeg zla...
Zagreb ti- Zagreb ja... da dođem ja pogledati? hehehe
Dakle, nisi probala sladoled od burbon vanilije u kanti od 2,5l. Isto je eisstern kao i orah i zapravo nevjerojatno povoljan, a fiiiiin(i potraje neko kraće vrijeme)
Ne znam kako će ispasti slika kantice: http://www.barcoo.com/images/product...E_20046453.jpg
http://www.e-commerce.pl/Lidl-Eisste...owe,41384.html
evo linka na orah, mmmmmmm
davore, probala sam tu vaniliju, ali ništa mi se ne može usporediti sa brdom ušećerenih prženih oraha u ovome![]()
jeste vidjeli one predivne posteljine za djecu..od 30. tog mislim da je katalog?
ima dekica..posteljine za kimbać-baldahin, jastučnica, navlaka za veći jorgan..
a likovi-diney winne pooh, minnie-roza, mickey-plava i još neke...
meni sve tak lijepo da bi ih sve uzela :D
već smo kupili 3 dekice za bebu i 2 velike..heheh..a ja bi još jednu
e da-mi nakupovali one karniše-koje su sad od četvrtka bile na akciji..po 88 kn
Posljednje uređivanje od azrijelka36 : 21.05.2011. at 19:59
kupila sam nekakve napolitanke, 1kg za ca 16 kuna
uzela sam ljesnjak, ali imaju i od cokolade
uzasne su
slano-slatke
zao mi je baciti, a nisu za jesti
Namazi od maline i jagode su im super ,ni cijena im nije losa ,oko 9 kn.
emily, ne bih se s tobom složila. slatkiši u lidlu su više manje predobri (evo ti si mi prvi glas za nešto loše), dapače, bojim se uopće prići polici - ne znaš šta je bolje od čega![]()
čips im je mrak...jedino njihov kupujem (kad kupujem)...franckov mi je odvratan,,,,
a što se tiče napolitanki,stvarno tu jedino kraševe priznajem.....
sve ostalo mi je super iz lidla-bomboni,čokolade,čok.namazi,štapići,keksi...ma svi slatkiši....
(osim gumenih bombona to nisam nikad niti jedne probala- vjera mi brani
/ to za mene nisu slatkiši )
Posljednje uređivanje od Lucas : 22.05.2011. at 12:54
jel tko vidio u kojem zagrebačkom Lidlu ovo:
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_20205.htm
ja kupila na Jankomiru!
Nisam isprobala ali nadam se da djeluje jer to je baš ono šta mi treba!
danas su legići u lidlu http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=20228 pa kome treba...
meni su prefine njihove napolitanke-one crvene, u malom pakiranju..kad budu na akciji-onda navalimo :D
Kupila sam deterđent za veš Formil 8 kg na akciji i jako sam razočarana, ne pere mi dobro. Njihov lel mi je daleko bolji.
Pa gle, sad je u TL jedan od ovih setova koji se nude jeftiniji nego u Lidlu.
Paket Lego duplo kockica je jeftiniji, ali obični Lego je po 89,99... a takvih kompletića ima u Mercatoru od 69,99 do 99,99 pa eto. Neki su jeftiniji, neki nisu.
jel ima netko možda onaj njihov silvercrest babyphone? opet je u ponudi 30.5. nisam baš zadovoljna s Tomy-jevim jer ne radi mi najbolje na moru (betonski zidovi), pa bih probala uzeti ovaj ako valja.
Bojim se da radio valovi ne diskriminiraju različite robne marke![]()
napolitanke Lidlove su najbolje one na kojima je šalica kave, te su im naj. Prozirni celofan, pakirane po pol kile. Doduše, dugo ih nisam vidjela, ne znam jel ih još ima