Pokazuje rezultate 1 do 50 od 91

Tema: reklama s pošaranom kutnom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

činjenica da vi tu diskutirate o toj reklami je samo i jedino znak da je upečatljiva i dobra, a sad .... koliko reklame trebaju bit životne o tom potom... djed mraz u coca colinim reklamama vam ne smeta?

Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    činjenica da vi tu diskutirate o toj reklami je samo i jedino znak da je upečatljiva i dobra, a sad .... koliko reklame trebaju bit životne o tom potom... djed mraz u coca colinim reklamama vam ne smeta?
    Pa cocacola je i stvorila tog lika. A taj je pak tema za sebe.
    Mene ljuti kako djetetu objasniti da su on i sv Nikola zapravo jedno te isto?! Kad im u vrtić dolaze i jedan i drugi

No, ovo je sad već off...

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se da je reklama upečatljiva, ali po mom ne i dobra, jer ja recimo dok sam sad tražila link kako bi stavili tu za one koji ne znaju o čem pišemo nisam znala za što je to uopće reklama..dakle onaj odjek na mene nije ostavila koji je trebala-cilj što reklamiraju (kreditiranje, vrstu, kamatu, rok..)Ono što je ostavila ostavila je poruka mom djetetu da se namještaj i auto mogu " ukrasiti" i da to super izgleda...Temu sam otvorila ponukana tom reklamom, nitko ne kaže da djeca ne reagiraju na djeda mraza u reklamama i da im to ne potiče maštu, da ne kupe kojekakve fore iz drugih reklama, emisija i crtića i da i u tim navedenim nema onoga što mi/nam smeta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •