činjenica da vi tu diskutirate o toj reklami je samo i jedino znak da je upečatljiva i dobra, a sad .... koliko reklame trebaju bit životne o tom potom... djed mraz u coca colinim reklamama vam ne smeta?
činjenica da vi tu diskutirate o toj reklami je samo i jedino znak da je upečatljiva i dobra, a sad .... koliko reklame trebaju bit životne o tom potom... djed mraz u coca colinim reklamama vam ne smeta?
slažem se da je reklama upečatljiva, ali po mom ne i dobra, jer ja recimo dok sam sad tražila link kako bi stavili tu za one koji ne znaju o čem pišemo nisam znala za što je to uopće reklama..dakle onaj odjek na mene nije ostavila koji je trebala-cilj što reklamiraju (kreditiranje, vrstu, kamatu, rok..)Ono što je ostavila ostavila je poruka mom djetetu da se namještaj i auto mogu " ukrasiti" i da to super izgleda...Temu sam otvorila ponukana tom reklamom, nitko ne kaže da djeca ne reagiraju na djeda mraza u reklamama i da im to ne potiče maštu, da ne kupe kojekakve fore iz drugih reklama, emisija i crtića i da i u tim navedenim nema onoga što mi/nam smeta.