Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: servis prije paljenja klime?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

spajalice, može instrukcija? kako se to radi?
    meni je baš jučer mama rekla da su nema dugo imali servisera za klimu, da je promijenio filter,dezinficirao pa stavio nekakav "miris" i provjerio plin i da je cifra nekih 180 kn

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj 2xmama prvotno napisa Vidi poruku
    meni je baš jučer mama rekla da su nema dugo imali servisera za klimu, da je promijenio filter,dezinficirao pa stavio nekakav "miris" i provjerio plin i da je cifra nekih 180 kn
    uuuu, meni svake godine za ove (ili slicne) radnje + produzenje garancije uzmu 330 kn. uzas

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj visibaba prvotno napisa Vidi poruku
    uuuu, meni svake godine za ove (ili slicne) radnje + produzenje garancije uzmu 330 kn. uzas
    Mi smo prve dvije godine zvali servis, a onda su nam iz servisa rekli, da zašto ih zovemo kad klimu možemo i sami kvalitetno srediti.

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    a onda su nam iz servisa rekli, da zašto ih zovemo kad klimu možemo i sami kvalitetno srediti.
    mene zovu iz servisa sami da me podsjete "da je vrijeme" i da bi oni dosli.
    ma nemam pojma, imamo lose iskustvo sa klimom kod staraca koja je crkla nakon dve godine pa sad radje dam tih 300kn i produzim garanciju nego da imam pokvaren neupotrebljiv uredjaj. a novu si sigurno ne bih mogla priustiti.
    ovo je ionak zadnje takvo produzenje jamstva, valjda nebu crkla sad za godinu dana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •