Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
ljudi vi ste "lude",ha,ha...ja ne peglam i roba mi je uvjek složena nikad nemam hrpe koja čeka peglanje...a vama se skuplja hrpetina robe koju nemožete nositi jer ni neznate gdje vam je i koliko struje trošite na peglanje ..no OK ja stvarno mrzim peglat to mi je gubljenje vremena (sve ostalo radim ali peglanje-ne shvaćam i tako kad izvadite ispeglano iz ormara imate one crte od složene robe, ma koliko npr. majcu ohlađenu nakon peglanja slagali, pa je tako uvijeke morate još malo popeglati?!)
nismo lude mi koje peglamo samo nismo tolerantne kao ti/vi koji ne peglate...Kao što rekoh probala sam ne pegleti, probala sam slagati mokro, pa nakon što dođem s posla rastresti i prebaciti preko sušila, pa opet složiti osušeno al nije to to, obučem u jutro dijete ili sebe i pogledam na dnevnom svjetlu pa kužim da nije opeglano-nervira me to više od peglanja, tako da sam se ipak vratila peglanju. peglam skoro sve-od kuh krpa, spavačica, odjeće, posteljine..kad smo kod spavačica probala sma ne peglati mm-ove maje za spavanje i svoje spavačice pa me uhvatila fobija da ću iznenada zaglaviti u bolnici i da će mi mm dofurati nepopeglane stvari, od tad sve detaljno peglam.Ono što ne peglam su gaćice, ručnici i iznimno neke stvari koje su od takvih materijala da se ni pod kojim kutom ne vidi da nije peglano. I da, većina je na vješalicama, ono što nije dogodi se da crte prepeglavam kad trebam obući (samo sebi, jer mm-a i N.to ne pati). Znam reći ćete da nisam normalna i da bi to vrijeme mogla iskoristiti bolje jer i tako kad sjednem u auto i svežem se pojasom izgužvam se do posla tako da dođem skoro na isto al eto ne mogu si pomoći. Kupila sam si skupu dasku za peglanje i dobru peglu, pa mi to peglanje zapravo ne predstavlja neki problem, peglam s jedne strane (uglavnom) jer daska vraća toplinu, pa u pola štedim vrijeme peglanja (eto bar nešto)