nismo lude mi koje peglamo samo nismo tolerantne kao ti/vi koji ne peglate...Kao što rekoh probala sam ne pegleti, probala sam slagati mokro, pa nakon što dođem s posla rastresti i prebaciti preko sušila, pa opet složiti osušeno al nije to to, obučem u jutro dijete ili sebe i pogledam na dnevnom svjetlu pa kužim da nije opeglano-nervira me to više od peglanja, tako da sam se ipak vratila peglanju. peglam skoro sve-od kuh krpa, spavačica, odjeće, posteljine..kad smo kod spavačica probala sma ne peglati mm-ove maje za spavanje i svoje spavačice pa me uhvatila fobija da ću iznenada zaglaviti u bolnici i da će mi mm dofurati nepopeglane stvari, od tad sve detaljno peglam.Ono što ne peglam su gaćice, ručnici i iznimno neke stvari koje su od takvih materijala da se ni pod kojim kutom ne vidi da nije peglano. I da, većina je na vješalicama, ono što nije dogodi se da crte prepeglavam kad trebam obući (samo sebi, jer mm-a i N.to ne pati). Znam reći ćete da nisam normalna i da bi to vrijeme mogla iskoristiti bolje jer i tako kad sjednem u auto i svežem se pojasom izgužvam se do posla tako da dođem skoro na isto al eto ne mogu si pomoći. Kupila sam si skupu dasku za peglanje i dobru peglu, pa mi to peglanje zapravo ne predstavlja neki problem, peglam s jedne strane (uglavnom) jer daska vraća toplinu, pa u pola štedim vrijeme peglanja (eto bar nešto)

..no OK ja stvarno mrzim peglat to mi je gubljenje vremena (sve ostalo radim ali peglanje-ne shvaćam i tako kad izvadite ispeglano iz ormara imate one crte od složene robe, ma koliko npr. majcu ohlađenu nakon peglanja slagali, pa je tako uvijeke morate još malo popeglati?!)
Odgovori s citatom