spodoba sad sam tek totalno zbunjena, ja sam isto tip koji voli biljčice, al kako mi se bliži postupak totalno sam u panici da što dodatno ne spi.... pa da ga još moram odgodit.
spodoba sad sam tek totalno zbunjena, ja sam isto tip koji voli biljčice, al kako mi se bliži postupak totalno sam u panici da što dodatno ne spi.... pa da ga još moram odgodit.
spodoba sad sam tek u totalnoj zbunjozi. Ja isto volim neke stvari rješavati biljčicama ali kako mi se bliži transfer tako sam u strahu da što dodatno ne sp..... pa da još moram odgodit postupak. Sad ni sama nisam pametna piti ili ne
Bubzi
Andream sretno sutra!
Danas mi je bila prva folikulometrija, za sada sve ok, po tri folikula sa svake strane, još su sitni, sljedeći utz. u subotu......![]()
pa gle..malo sam pratila i neke americke strane i preporuke njihovih MPO-vaca
kad se pocne sa stimulacijom ili bolje receno vec s down regulacijom (ne znam koji protokol ces imati), onda prekidas s 'dopingiranjem' pripravcima koji imaju utjecaj na hormone. tako je i s vitexom. do tada mozes pokusati popraviti sliku.
da progesteron i E2 rastu u sredini ciklusa je normalno (osvrt na subanov komentar)
http://natural-fertility-info.com/wp...s/mestrual.jpg
Posljednje uređivanje od spodoba : 01.06.2011. at 13:20
Što mislite da li je pametno koristiti Suprefact sprej kojem je rok do 6/11 (znači ovaj mjesec), a otvoren je već neku godinu i pol, ako ne i više? Ili je bolje da nabavim neki friškiji? Naime, treba mi za samo prva 2 dana ciklusa, pa mi se ne da kupovati novi.
Konačno i ja u postupku![]()
jedno pitanje za one koje se razumije u te Evine kapi i Vitex
ima li to smisla piti s obzirom da ja imam povišen prolaktin i pijem Bromergon, a ako nalazi hormona budu ok 18-og sam opet u postupku i počinje pikanje
ne bi htjela sad još s nekom pripravcima zeznut stvar
andream sretno!![]()
sretna35
Mimek avatar, aaaaah!
Marnie i ja potpisujem sretnu35, ne bih ni ja riskirala s dugo otvorenim sprejem... Vibram da se investicija isplati i da bas taj postupak bude dobitan!
Moja dva mala frajera i ja svim trudilicama saljemo carobne ~~~~
Koke sretno vam svima i mislim na vas!![]()
Enya, tek sam sad skužila promijenjeni avatar, dečki rastu i predivni su!
I ja ću reči kao i sretna35, Mimek i enya vaši avatari
sara38 dobro je počelo
andream svaka čast za et trojčeka
Bubzi![]()
Marnie konačno i ti startaš, možda bolje novi sprej iako i sama tako pomislim da uzmem ono što imam. ~~~~šaljem
Naši trojčeki su dva osmostanična ljepotana i jedan sa 6 na osam stanica - umislila sam si da će baš taj biti dobitan
Odoh u horizontalu.
Jako jako lijepo, nadam se da ćemo se veseliti za dva tjedna~~~~~~~
andream i ovdjeza tvoje lijepe mrvice! ~~~~ da za 2 tj. skacemo od srece!
tiki_a![]()
andream~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~z a mrvice!
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marnie sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sara za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mišica je prava šarmenrica
enya nadam se da ćemo ih uskoro upoznati jer tvoji dečki su preslatki
Andreamza trojceke i da nam javis lijep rezultat za dva tjedna, sad se probaj upustiti, uzivati i odmarati, al ne zaboravi da je kretanje jako pozeljno
Za sve cure u postupcima^~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ostalima pozdrav
Andream, puuuno vibrica i trudničke prašine za sretnu trojku!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutreko!
Ajde da i ja jednom u ovom klubu skuham...
~~~~~~ svima
andream ~~~~~ mislim na tebe i tvoje mrvice!
Enya hvala na jutarnjo kavici, tvoj avatar je!
Andream, generacijo, vauuuu, uživaj i šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
sara, kako ti ide? Bila prva folikulometrija?
sara, mladica, bravo! I nek se tako lijepo nastavi, javi sutra kako ide.
andream ~~~~~~ i da dani brzo prolaze
Mojcaza curetka
Marnieza postupak
sara38 ~~~~~~ za jajčeka
A ja stavljena 2 mjeseca na kontracepciju (neke Lindynette20), hmm nikada nisam bila na kontracepciji, i sam kraj 8og stimulacija , zapravo dok očekuje već i punkciju. Ufff sada opet proučavat postupke sa kontracepcijom
linalena, možda će baš takav biti dobitan, ~~~~~šaljem
Kako je živahno u klubu, toliko akcija i dobrih vijesti!
A ja u borbi s bakterijama, ovaj puta samo prirodno (uva i puno tekućine), današnji nalaz mokraće super, leukocitni e. sa 500 došli na nulu (ref. 10), a povećani ketoni ukazuju na učinkovitost moje vlastite dijete (pazim na unos kalorija), eto baš sam zbog toga. Još malo vag. dobre bakterije i još da stigne M
- poremetila mi planove
...
Super plan Tiki, probaj u tu prirodnu terapiju ubaciti i neke vaginalete na bazi mliječne kiseline, npr. Vivag, da ti malo popravi pH (dr. R. mi ih je preporučio zbog streptokoka).
Linalena, nek bude dobitini!![]()
linalence ove tvoje sitne bete su obećavajuće
mojca pola je iza tebeubrzo eto curetka
sara bravo za 6 komada
tiki_a vibram da pobijediš bakterije
enya dečki se preslati
andream bravo za trojčeke, pazi ih i mazi
svim ostalim curama želim da im se ispuni sve što žele![]()
Da Mimek, upravo o tome sam sad pričala s dragim.![]()
Moram priznati da me lagano počinje hvatati neka "panika"...valjda je to normalno... svako malo se moram podsjetiti da duboko udahnem i zamantram da će sve biti u redu.
![]()
Svima želim to uzbuđeno-panično, a opet tako pozitivno stanje što prije.![]()
Svima u klubu puno!
Sutra sam opet na utz., imam 5 vodećih folikula, ostalo sitno.....
andream šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za trojčeke
Svim kokama također puno uspjeha da beštije zbrišu a plusići na testićima navale.![]()
Mojca, baš mi je dr. vivag preporučio
sara38 dobro je, dobro je~~~~~~~
Tiki, eto, nemaš što misliti.![]()
Sara, znaš kako kažu navijači: "Pet komada, pet komada, to je naša nada!"Držim fige!
Sara, ~~~~~~~~ za današnji UZV i da bude sretnih pet ~~~~~~~~~
Svima u klubu ~~~~~~~~~~~~~
Sara ~~~~~~~~~~~~~za UZV!
Nabavila sam nešto "mlađi" suprefact (andream hvala) i danas krenula sa stimulacijom
.
Šaljem svima~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marnie, nadam se da će nam bočica objema donijeti sreću
Sara, čekamo lijepe vijesti...
Marnie, kako bi trebao izgledati tvoj protokol? Bas prava stimulacija ili?
Andream, Marnie, Sara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!
Taco, svaki dan se pitam je li već stigla mala dlakavica?