Pokazuje rezultate 1 do 50 od 85

Tema: Dukatino i (kršitelj koda) kašice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ono što apricot govori i ono što je moje uvjerenje je to kako djecu ne treba izlagati u tako ranoj dobi stvarima koje mogu kasnij eu životu naštetiti. Prblem E-ova, konzervansa , šećera i ostalog porizlazi iz nekih činjenica koje su takve kakve jesu.
    A to je:
    Gušterača, jetra, štitnjača rade - slikovito ću opisati kao motor i dijelovi auta. Imaju svoju kilometražu i satove rada. Što ih više trošimo , to ćemo prije trebati na generalku, zamjeniti ih novim ili baciti na otpad. U ljudskom tijelu neke stvari se mogu popraviti, ali neke se ne mogu. Ako će naše dijete s 30 jesti samo slatkiše i junk food, to je njegova stvar, ali odgovornost svakog roditelja je da taj mali auto što očuvaniji dovedemo do doba kada će se moći sam hraniti i znati odabrati ono što je dobro , a što loše...

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj miniminia prvotno napisa Vidi poruku
    Gušterača, jetra, štitnjača rade - slikovito ću opisati kao motor i dijelovi auta. Imaju svoju kilometražu i satove rada. Što ih više trošimo , to ćemo prije trebati na generalku, zamjeniti ih novim ili baciti na otpad. U ljudskom tijelu neke stvari se mogu popraviti, ali neke se ne mogu. Ako će naše dijete s 30 jesti samo slatkiše i junk food, to je njegova stvar, ali odgovornost svakog roditelja je da taj mali auto što očuvaniji dovedemo do doba kada će se moći sam hraniti i znati odabrati ono što je dobro , a što loše...
    ovo si odlično napisala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •