Pokazuje rezultate 1 do 50 od 222

Tema: Cistični higrom vrata

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I da , još nešto. Ja osobno (a to preporučam i drugima) je potražiti stručno mišljenje drugog specijaliste koji je zadužen za problem nakon poroda, da on kaže kakve su mogučnosti liječenja i tretmana. Npr. u slučaju srčane greške svakako dječjeg kardiologa . Moram reći da su ginekolozi prilično neupućeni u način liječenja, kvalitetu života i sve ostalo što se događa djetetu nakon poroda.
    Posljednje uređivanje od sirius : 03.06.2011. at 13:54

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    I da , još nešto. Ja osobno (a to preporučam i drugima) je potražiti stručno mišljenje drugog specijaliste koji je zadužen za problem nakon poroda, da on kaže kakve su mogučnosti liječenja i tretmana. Npr. u slučaju srčane greške svakako dječjeg kardiologa . Moram reći da su ginekolozi prilično neupućeni u način liječenja, kvalitetu života i sve ostalo što se događa djetetu nakon poroda.
    E ovo si odlično rekla, fakat ima smisla.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

X
    Ovo sam i ja mislila predložiti.
    U posljednje vrijeme se objavljuju odlični rezultati liječenja/izlječenja hemangioma kod djece propranololom.

Tvojoj prijateljici i njenoj curi šaljem bezbroj vibri za najbolji ishod (u njega i vjerujem).

Neka zaviri u svoje srce i ne traži sugestije sa strane.
    Tek nakon toga može smireno donijeti odluku.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ako uspije doći do Hafnera (s kojim ja nemam iskustva), neka pokuša na taj termin dobiti i dr. Stanojevića (s kojim imam prekrasna iskustva), isto je na Sv. Duhu. Fantastičan neonatolog, prekrasan i razuman čovjek. Dobro bi bilo da njih dvojica pokušaju shvatiti situaciju i budućnost ovog djeteta, jedan je zadužen za dijete prije, a drugi nakon rođenja.

Ja sam rodila blizance u 30+4 tj., par dana su se borili za život, nitko mi ništa konkretno nije htio reći. Svi pedijatri su mi u vizitima govorili: ''Tako je kako je, ne može se ništa reći, može biti i bolje i gore''. Ludila sam potpuno, naravno da mi je jasno da može biti i bolje i gore, ali recite mi nešto konkretno!! Pokušala sam pitati: ''Ako krene na bolje, kada to mogu očekivati?'' Doktorica meni osorno ''Nisam rekla da će biti bolje, može biti i gore!'' Stvarno...
    Kad je konačno u vizitu došao dr. Stanojević, ja sam samo plakala i rekla da znam da se ništa ne može reći. A on na to začuđeno: ''Kako se ništa ne može reći? Naravno da može. Ovako: djeca u stanju u kojem su sada vaša, u našoj bolnici imaju šansu za preživljavanje 95%.'' Nije me tješio i davao lažne nade, već mi je rekao stvaran i opipljiv podatak. To svaki roditelj zaslužuje. Taj podatak me spasio, prizemljio, sabrala sam se i znala sam na čemu sam. 95% je puno, najvjerojatnije će sve biti u redu. I bilo je. A i da nije, čovjek nije ništa slagao. Nasreću, nismo se našli u tih 5%.

Ovaj primjer navodim samo da istaknem koliko jedna razumna rečenica može čovjeku olakšati.

Tako bi tvojoj prijateljici netko trebao reći: dijagnoza je ...., mogućnosti i izgledi su ..., iskustva su ...., .... i tako dalje. Možda to gore netko zna izreći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •