Pokazuje rezultate 1 do 50 od 209

Tema: prije 7000 godina smo "pripitomili" životinje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Još da se vratim na ove eskime jer su upravo oni idealan primjer cijele ove teme. Zakonom, i moralnim i službenim, dozvoljeno im je ubijati samo onoliko koliko je potrebno za prehraniti obitelj.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Još da se vratim na ove eskime jer su upravo oni idealan primjer cijele ove teme. Zakonom, i moralnim i službenim, dozvoljeno im je ubijati samo onoliko koliko je potrebno za prehraniti obitelj.
    naravno, samo se mi ne bavimo proizvodnjom hrane svi, neki ju moramo kupiti, tako da oni što proizvode, moraju proizvesti i za nas.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    naravno, samo se mi ne bavimo proizvodnjom hrane svi, neki ju moramo kupiti, tako da oni što proizvode, moraju proizvesti i za nas.
    Pa da, ali, em oni proizvode puno više nego je potrebno (razlogom i zbog ovog što je navela Sirius, jer će se jetrica manje prodavat od lungića, pa se masu toga "nejestivoga" baca) em mi previše toga konzumiramo, evo moja svekrva kuha meso 6 dana u tjednu i petkom neku ribu jer kao ima 4 muška u kući, pa to je katastrofa, mali mi svaki dan ide 3 puta na wc jer ga je dokusurila ova prehrana, pa sam počela njemu ko i sebi kuhat posebno jer mi nije normalno da se toliko mesa jede.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •