Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: plač u ležećem položaju

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno plač u ležećem položaju

drage mame , nama je godina dana i unatrag nekoliko dana plače kad se ga stavi u ležeći položaj ... npr kod prematanja , u kad ... svom silom se želi dignuti ... mislila sam da je možda u pitanju upala uha , ali ne boli ga na stisak .. neznam .. ima netko slično iskustvo ??

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mislim da je u pitanju to što ne želi ležati , obzirom da ima pametnijeg posla, a i zna da može sjediti , puzati i hodati.
    Svijet se bolje vidi iz tog položaja, rekla bih:

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da je u pitanju to što ne želi ležati , obzirom da ima pametnijeg posla, a i zna da može sjediti , puzati i hodati.
    Svijet se bolje vidi iz tog položaja, rekla bih:
    Potpis! U toj dobi posebno divljaju kod presvlacenja....

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj inikaaaaaa prvotno napisa Vidi poruku
    drage mame , nama je godina dana i unatrag nekoliko dana plače kad se ga stavi u ležeći položaj ... npr kod prematanja , u kad ... svom silom se želi dignuti ... mislila sam da je možda u pitanju upala uha , ali ne boli ga na stisak .. neznam .. ima netko slično iskustvo ??
    Ovim podebljanim si odgovorila na svoje pitanje. Naravno da se želi dignuti. A ti ga želiš vratiti nazad u ležeći! Mama, mama, on je veliki.

Dobro dok stoji na mjestu dok presvlačiš pelenu, bit će dana kad ćeš ići za njim po kući. (ako mu to dopustiš i bude ti tako odgovaralo. ako nećeš, polegni ga i presvuci na brzinu. Shvatit će on uskoro da je mama odlučna i prestat će plakati, ali ne i buniti se.)

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam to plakanje riješavala nekakvom igračkom, najčešće svirajućom.....
    Objesila sam je iznad komode zapresvlačenje pa bi ga to onda ipak malo zaokupilo i nebi se tak deral....
    Nije dugo trajalo to deranje, koji mjesec i pol dana oko prvog rođendana...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja je takva bila od rođenja dok je nisam prestala presvlačiti u ležećem položaju
    Prešli smo oko 8og mjeseca u neku vrstu polubespelenašenja pa mi je to olakšalo, odnosno prorijedilo takve situacije. Ali kako je postajala jača i razvijenija nije se više samo derala čim bih je spustila na prematalicu nego se i borila kao hobotnica. Pokušavali smo štošta, igračke, pjevanje, pričanje ali nije bilo pomoći.
    Eto nemam pametnog savjeta, ali tek da znaš da je vjerojatno sve u normali.

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kod O. više ne pomažu ni igračke... kada neće, jednostavno neće. Pa se ti snalazi...

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Moja je takva bila od rođenja dok je nisam prestala presvlačiti u ležećem položaju
    .
    nama su drame oko presvlacenja zavrsile kad smo skinuli pelene. s dvije i pol godine

nevjerojatno, al kad je skinuo pelenu onda je dao normalno bez protesta da mu ju stavim (kad bi mu stavila za svaki slucaj u gostima da ne popisa krevet, recimo). do tada, nit je dao skinut, nit obuc, a nije htio ni biti bez

i palilo je to presvlacenje u nelezecem polozaju, al nije bas bilo puno trenutaka kad je i za to htio bit na miru, pa jos stavi pelenu, pa zastitne pa hlace...ma, ja sam svima kad su mu cestitali prvi rodendan rekla da ja cestitam sebi sto sam prezivjela tu prvu godinu

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam to riješila na način da ga stavim u poluležeći položaj, naslonim gornji dio trupa na jastuke, tako da i dalje može gledati. I pjevam mu pjesmice o maloj čuni , škakljam ga po guzi, itd., nastojim mu učiniti presvlačenje zabavom. Odjeću presvlačim u sjedećem položaju.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Od rođenja ovako i ne pomaže ništa, možda na nekih 10 sek neka igračka, mogu se ja majmunirati, raditi šta hoću. Prestaje iste sekunde kad je dignem. Ovako je svako presvlačenje, urlanje, deranje, bacanje, trganje. Već mi je muka kad je trebam presvući. I još je nekako ovdje doma gdje imamo stol za presvlačenje pa nema toliko mjesta za manevar ali kod bake ju presvlačim na krevetu i to je show, sva se preznojim.

Anais avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

kod moje curke isti slučaj. kad je navršila godinu dana i taman smo se vratili s mora doma i od tada plače prilikom dvije radnje: kad je polegnemo za presvlačenje i kad je stavimo u kadicu i kad ju kupamo. pretpostavljala sam da je faza. pokušavamo s igračkama, recitacijama i pjevanjem utješiti ju i katkad uspijemo. nadam se da ova faza ne traje dugo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •