Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: dijabetes i vaša iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Nia_Zg prvotno napisa Vidi poruku
    Ma biti će sve ok
    Ja bi u idućoj trudnoći odbila taj profil (u slučaju ponovnog gestacijskog dijabetesa). Fino bi bila na strogoj dijeti i riješena stvar. Nema šanse da se bespotrebno malteretiram s pregledima u bolnici i vizitama i pikanjima... Išla sam jednom i to je bilo dovoljno
    Ja ne bih odbila.
    Postoje i teži slučajevi kad šećer divlja s velikim skokovima gore/dolje, što može uzrokovati komplikacije. Takve trudnice se stavljaju na inzulin. Imam u bliskoj okolini slučaj - obje trudnoće gestacijski dijabetes "kontroliran" inzulinom.
    Mislim da 24 sata profil nije neka invazivna pretraga, a ipak razjasni dosta toga. (Druga stvar je što su mišljenja dr. o gestacijskom dijabetesu podijeljena).

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne bih odbila.
    Postoje i teži slučajevi kad šećer divlja s velikim skokovima gore/dolje, što može uzrokovati komplikacije. Takve trudnice se stavljaju na inzulin. Imam u bliskoj okolini slučaj - obje trudnoće gestacijski dijabetes "kontroliran" inzulinom.
    Mislim da 24 sata profil nije neka invazivna pretraga, a ipak razjasni dosta toga. (Druga stvar je što su mišljenja dr. o gestacijskom dijabetesu podijeljena).
    Ma da, ja pričam za moj gestaciji dijabetes, koji je bio granični... tada nisam imala dijete i otišla sam na taj profil jer su me preplašili, ali u ovoj situaciji kad imam dijete, ne bih išla zbog tog profila u bolnicu ako bi opet bio granični...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •