Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2037

Tema: Xanax,Prozac i sl.u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Amandica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj bfamily prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerujem da nas ima puno sa sličnim problemima, no mislim da većina ne želi o tome pričati, barem ne ovako javno.
    Jeli ideš kod psihijatra? možda ti tablete nisu pogođene. koje uzimaš i u kojoj dozi?
    Ne idem na psihoterapiju, trenutno samo lijek uzimam, Calixtu od 3mg... U potrazi sam za psihoterapeutom...

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Pozdrav svima! Evo da se i ja priključim. Friška sam trudnica u 7.tjednu trudnoće i patim od anksioznog poremećaja. Otkad sam saznala da sam trudna, počela me prat tjeskoba i to me toliko muči da je to za popizditi. Ono svi kažu trudnoća krasno razdoblje,a meni muka.... Sad ja ne znam da li je to samo u početku ili šta?

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Amandica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne idem na psihoterapiju, trenutno samo lijek uzimam, Calixtu od 3mg... U potrazi sam za psihoterapeutom...
    Mislim da će ti dobro doći da porazgovaraš sa nekim i otkriješ bit problema. Meni je psihoterapija dosta pomogla, no bolest se nažalost opet vratila nakon poroda.
    A ovaj lijek ako ti u godinu dana nije nešto pomogao ni neće, možda bi bilo dobro promjeniti ga, naravno ako psihijatar smatra da je to potrebno.
    Kužim kako se osjećaš iako ja imam drugu dijagnozu, ako se trebaš izjadati pošalji mi pp.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •