Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: mlatilica za komarce i slične na baterije

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno mlatilica za komarce i slične na baterije

vidim u novom katalogu od mercatora tu mlatilicu u sstilu reket na baterije, kak to uopće funkcionira, dal je zeleno ili možda spada u nekaj drugo, i da kak klinci i to, imali to veze, jer su od najvećeg do najmanjeg jaaako alergični i osjetljivi na komarice i sl.

ovo na zadnjoj strani http://www.mercator.hr/_files/61941/...0_6_do_6_7.pdf
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 30.06.2011. at 13:23

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

funkcionira tako da mahnes ko da igras tenis i kad potrefis komarca to ga fino elekrosokira i - kaput! pitanje o zelenosti nisam bas skuzila, a ni klince i vezu s tamanjenjem komaraca reketom...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

djeca su joj osjetljiva pa ju zanima jel to otrovno. a ako ih strujom przis, ondak sigurno nije. meni zvuci zabavno.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fakat zvucim krvolocno u prethodnom postu. iako je rijes o krvopijama komarcima.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja mislila da to može da se samo i uključi pa da vibrama tjera neželjene, jer ne vidim velike razlike bilo reket ili krpa ak pogodiš-pogodiš ak ne -ne
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 30.06.2011. at 22:01

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

super stvar za mušice, samo drži podalje od djece, malo zna stresnit struja.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    vidim u novom katalogu od mercatora tu mlatilicu u sstilu reket na baterije, kak to uopće funkcionira, dal je zeleno ili možda spada u nekaj drugo, i da kak klinci i to, imali to veze, jer su od najvećeg do najmanjeg jaaako alergični i osjetljivi na komarice i sl.

ovo na zadnjoj strani http://www.mercator.hr/_files/61941/...0_6_do_6_7.pdf
    Ja sam kupila baš taj i jednostavno ne radi, punio se valjda 20 sati ali nešto ne valja, povremeno je davao znakove života dok je uklučen u struju ( jer ovaj model se kao treba puniti u struju ), ali kad ga odštekam : ništa. Planiram ga vratiti i tražiti novce ( ako će to biti moguće ) jer drugi ne želim, sad kad sam uživo to vidjela shvatila sam da je to totalno s**nje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •