sto ce mi 100 plasticnih, to mi je za bacat smece cijele godine
samo ti pricekaj da ja ove operem pa se vidimo
sto ce mi 100 plasticnih, to mi je za bacat smece cijele godine
samo ti pricekaj da ja ove operem pa se vidimo
Ja sam danas čula jednu prodavačicu u DM-u da kaže da su ih podijelili 200.000.![]()
Slažem se s tim da je akcija super, a kao što sam i gore napisala, odmah su rekli da je to do isteka zaliha, ne cijeli svibanj.Samo naravno nisu računali na to da će ljudi mahnito uzimati te platnene i onda ih prodavati na placu.
(Ali to stvarno nije DM-ova krivica.)
Posljednje uređivanje od TeddyBearz : 14.05.2011. at 12:28
Misliš na kreme za sunčanje? Još im je bolje ono sniženje koje traje do 29.5., 3 kg Ariela + 1l Lenora za 40 kn.A i DM ima sad akciju za Ariel, uz bilo koji Ariel se dobije besplatno 750 ml Ariela Color & Style, pa još ako imate kupon za popust od 25% na tekući Ariel iz knjižice...
![]()
![]()
Sviđa mi se DM-ova akcija, mislim da je hvalevrijedna i dobro osmišljena.
Ne kužim zašto bi je oni trebali posebno prilagođavati našem balkanizmu.
To mi je ko da "prilagode" npr. kvalitetu deterđenta.
akcija JE hvalevrijedna, no NIJE dobro osmišljena.
nije u redu da netko uzme 15 vrećica, a netko ne dobije niti jednu. imaju broj DM kartica, i mogli su dati da svatko do npr. 15.05. uzme po jednu vrećicu na karticu, a ostalo do isteka zaliha. svaka jača tvrtka prilagođava se kulturi i mentalitetu područja na kojem prodaje.
a "kvaliteta" deterdženta JE prilagođena. kao što čujemo / čitamo / gledamo naš veš kad izađe iz veš mašine...
Isprobala sam kupovini s DM platnenom vrećicom. Pohvalila bi materijal i oblik, jako je dobrih dimenzija, dosta široka i nema dugačku ručku pa bez problema stane puno stvari i lako ih je nositi.
Nije da vam vadim mast nego ih uspoređujem s onim koje već imam![]()
Posljednje uređivanje od larmama : 14.05.2011. at 21:53
i ja sam zapela za torbu jer je lijepa i praktična baš za nositi stvari iz dućana (one s manje i s dužim drškama to nisu, njih koristim kao torbu).
ok, i zato jer se u uredu nakupilo vrećica za smrt 3 planete.
i zato što je doteklo za one koji mogu šetati po gradu u 9 ujutro i one koji su uzimali po 15 komada, a mnogi redovni kupci su ostali kratkih rukava.
ideja odlična, provedba loša, tako da je na kraju ispala antireklama umjesto reklame.
i svakako je pohvalno što dijele bodove za neuzimanje plastičnih vrećica, ali pola poante se izgubilo kad umjesto u vrećicu robu ne možeš staviti u njihovu torbu, zar ne?
potpis
ja nisam htjela tu torbu da u nju slažem čarape
nego mi baš treba takva
imam 1 na duge ručke i zgodna mi je za staviti preko ramena, ali se ne može baš puno u nju staviti
možda griješim, al nekako sumnjam da će oni koji su uzimali po 15 komada nositi te torbe sa sobom kad budu išli u kupovinu i odbijati plastične
ti ih sad prodaju na placu.
/pričala mi je prodavačica u lokalnom dm-u kako im je došla žena sa 125 vrećica, nisu joj htjeli dati toliko torbi a ona lijepo obišla grad i prikupila 15 komada. bit će da je stvarno ekološki osviještena, a?/
ja šetala oko 9h po gradu i ušla u neznamkolko DM-a po neznamkolkoputa, ali eto ipak nisam uspjela dobiti tu jednu platnenu za svoju mamu!![]()
Iako sam rekla da neću više u DM, jučer sam bila (jer nije bio druge drogerije, a trebah nešto hitno).
I prodavačica počela stavljati stvari u plastičnu. Rekla sam joj da ne trebam plastičnu, da ću stvari staviti u svoju Lush platnenu torbu kad već nismo uspjeli dobiti DM-ovu.
I dobila 15 bodova.
torba je odlicna
ja sam je dobila od prijateljice
koja je jedva namolila prodavacicu da joj za 30 plasticnih da 2 platnene
da li netko zna šta se događa s određenim babylove proizvodima, nekih nema nigdje???
i ja dobila 15 bodova jer nisam uzela vrećicu
Ja sam do sad nosila onu ekološku od Interšpara, ali ova platnena je puuno bolja. Čvršća je i lijepša, a još sam se riješila plastićnih, umisto da mi se vuku po kući.
Cure, dođite u Zd, ode ih ima!!![]()
Večeras ih je još bilo u DM-u u Maksimirskoj. Pretpostavljam da će ih biti i ujutro.
torba je odlična...
baš volim te platnene vrećice
jel imaju još koje trgovine te platnene vrećice za dobiti ili kupiti?
Hm, ja tu razvikala kako ih u Zadru ima na bacanje, no nema trenutno ni kod nas....
U dm-u će se te vrećice moći kupit...
Neznam jel tko to već napisao ranije...
Tako mi je u petak rekla prodavačica u našem dm-u (došla sam zamijeniti plastične za platnenu, nije ih bilo više niti će ih mijenjati...) samo će se moći kupiti...
Neznam kad i neznam cijenu...
Da, upravo sam to i ja zaključila....
Tko nije uspiozamjeniti, vjerojatno će kupiti barem jednu.....
Ah....
jel neko od vas dobio dm-ovu knjižicu s popustima za ljetne kreme i mlijeka za sunčanje?
25% popusta na stvari koje "idu", 50% popusta na neke druge... nivea sun, copertone, neke kreme, mlijeka, itd...
ima i dezića, gelova za tuširanja, loreal krema za lice, panten neke ljetne džidže za njegu kose...
dan prije toga dobila sam još jedan kupon za 25% popusta za kreme green line natura
samo neke kupone dijele, a sad još imam i hrpu bodova pa ću podići i knjižnicu (u 5. mjesecu bila valjda 20 puta u dm-u i nisam uzela vrećicu)
a svaki put sam kupila u vrijednosti par kuna koliko košta boca vode/soka![]()
ma gledala sam aktualnu knjižicu - i jedino mi odgovara 15% popusta. tak da mi se sad ne da. ono što sam trebala kupiti - kupila sam u bipi (uključujući i čokolino po 33kn)...
ja sam izgubila ili zametnula karticu... al prije ono prvo....
Baš sam ljuta,
Često kupujemu dm-u, tim više što se skupljaju ti bodovi, pa se dobe razni popusti itd itd...
I sad uzme meni mm knjižicu s popustima (za 50 bodova),
unutra super popust na Somat tablete zaperilicu...
I tako, uz još nekoliko kupona, isplaniram kupovinu, ALI;
dođem u dm, nema niti jedne te stvari s kupona,
Pitam prodavačicu dal će dobti/kad će dobiti!?
Ona veli da neće, jer oni to ne drže, premalena su poslovnica navodno za taj program robe!!!
Užas, baš sam ljuta iz razloga što je to jedan jedini dm tu kod nas, uredno tamo kupujem i sklupljam bodove,
dobim tu knjižicu a onda niš nemogu iskorititi...
Mislim da bi unutra trebali staviti proizvode koje drže u svim prodavaonicama, a ovako smo mi zakinuti za te popuste....
Eto, malo sam se ispuhala..
Odoh sada njima poslat mail!![]()
mi smo jučer dobili prekrasan veliki dm ručnik za plažu. svakako smo išli po pelene, na 2 paketa pelena je bilo 30 kn popusta + još 20% popusta na cjeloukupan iznos, i taman malcu kupili još nešto, i uštedili oko 80-ak kn + dobili taj ručnik, sve u svemu zadovoljna
a jučer se kod nas i bipa otvorila, pa idemo poslije škicnut...![]()
to je kod nas bilo jučer u Brodu, za kupnju od minimum 200 kn, i od 28. - 30.06. je bila neka akcija od -20% na cjeloukupni iznos, a mogao si kombinirati i s ostalim popustima i bonovima, osim s onim od -15% koji dobijes u knjižici za 150 bodova, sve u svemu, stvarno je ispalo ok, 2 paketa Giant pack pelena su me izašla oko 180 kn. Nisam ni ja znala za to, već smo slučajno išli jučer u DM po neke stvari, pa naletili....
To dm uvijek ima takve akcijekad se otava slični dućan u blizini....
Barem je kod nas tako bilo, kad se otvarao Kozmo/Tuš/Bipa....
Da, i ja sam pomislila da je to zbog Bipe, ne bi rekla da je bilo na razini cijele Hrvatske jer sam sigurna da bi to reklamirali, ali vidim sad imaju neku akciju i nagradnu igru, za 50 bodova, zavrtiš djetelinu, osvojiš popust od 5 - 20% i ulaziš u nagradnu igru za auto, djele ih 15, VW Polo, ako se ne varam.....
bome si s pravom ljuta jer e to čista prevara!
i sama sam pisala vezano za jedan prehrambeni proizvod i dobila odgovor blablabla
ali svoju grešku nikad nisu ispravili iako su obećali, eto
razmišljam da ih otkantam definitivno, ne vjerujem da bi tako nešto napravili u nekoj finoj zemlji
nama hrvatima valjda, nije problem ako se ne poštuje nas i našu lovu...
Ja sam danas lijepo profitirala shoppingom u dm-u, bas sam zadovoljna.
Prvo, narucila sam razvijanje jako puno fotki po super cijeni, ustedila sam samo na tome 120 Kn (u odnosu na to koliko bi me kostalo razvijanje kod njih te velicine po redovnoj cijeni, a kad bih racunala koliko me to kosta kod fotografa, usteda bi bila jos puno puta veca). I ovoga puta sam bas super zadovoljna kvalitetom printa, nemam zaista nikakvih zamjerki.
Onda sam si uzela kremu za lice po cijeni iz kupona, a ne redovnoj cijeni.
Pa sam kupila jos dosta toga.
I onda sam jos na sve to zajedno dobila 15% popusta na racun nagradne igre (zamjena 50 bodova za vrtnju djeteline).
Uglavnom, ugodan shopping, a znacajna usteda.
(P.S. I onda sam jos skocila u Kozmo po sprejeve protiv komaraca s 40% popusta :D)
Posljednje uređivanje od Elly : 06.07.2011. at 14:59
Zna li netko mogu li u isto vrijeme koristiti popuste od 50 % na određene proizvode i one od 25%, skupa s 15% na cjelokupunu kupovinu i 25% na jedan proizvod? Dobila sam one dvije knjižice di su svi ti popusti pa sad ne znam što i kako da isplaniram, što mogu/ne mogu kombinirati??
sve se može kombinirati....
Ja recimo koristim 25% na pelene + 15% na ukupnu kupnju, nikad nije nitko niš rekel.....
Meni su zadnji put zbrajali popuste, još sam provjerila s blagajnicom prije plaćanja.
dobro ali mogu li uzeti onih nekoliko proizvoda sa 25% i 50% popusta i onda na kraju na asve to dobiti 15 %?
Pa ako imaš kupone, zašto ne ?! Nigdje ne piše da se popusti nemogu kombinirati....
Super, super, baš dobra vijest (uz onu da će danas biti porodiljni koji ću kombinirati sa dm bonovima)