Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Opadanje kose u krugovima?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Pozdrav svima!Juče u toku ručka mama mi je otkrila kružić bez kose,veličine novčića.Svi smo pomislili na najgore!Nikada prije nisam ni čula za tu pojavu,niti mi bilo ko u porodici ima takve probleme.Ne znam šta da radim.Imam dva kvarna zuba (kutnjaka),da li može biti od toga?Sutra idem da ih popravim.A inače sam pod stresom nekih pola godine,pošto svi očekuju diplomu,a meni se vazda ukazuju neke prepreke koje ne mogu da riješim sa svojim mentorom.Eto tako..ne znam šta više ni kome trebam da se obratim?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Pemba prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!Juče u toku ručka mama mi je otkrila kružić bez kose,veličine novčića.Svi smo pomislili na najgore!Nikada prije nisam ni čula za tu pojavu,niti mi bilo ko u porodici ima takve probleme.Ne znam šta da radim.Imam dva kvarna zuba (kutnjaka),da li može biti od toga?Sutra idem da ih popravim.A inače sam pod stresom nekih pola godine,pošto svi očekuju diplomu,a meni se vazda ukazuju neke prepreke koje ne mogu da riješim sa svojim mentorom.Eto tako..ne znam šta više ni kome trebam da se obratim?
    Evo ukratko. Riječ je najvjerojatnije o stanju koje se naziva alopecia areata. Mogućih uzroka ima više, no kod većine pacijenata uzrok ipak ostaje nedefiniran. Može biti stres, upalni proces u organizmu (pogotovo vezano za zube!), problemi sa štitnjačom, nedostatak željeza i još podosta toga. Za početak proguglaj malo, a i iskustva ljudi na forum.hr dat će ti neke smjernice. Ja sam to imala u dva navrata. Prvi put je prošlo u roku od pola godine bez ikakvih tretmana. Drugi put sam se nešto dulje mučila s tim, probala sam sve i svašta, što od alternativnih sredstava, što od klasične medicine, nakon nešto više od godinu dana kosa je opet narasla, tko zna što je od svega toga pomoglo. No moj glavni savjet je ne očajavati, čak i kad situacija izgleda očajno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •