Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Prvi put letimo avionom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zürich ti je odlična zračna luka za presjedanje. Imat ćete, doduše, samo sat vremena, pa ti je sasvim svejedno kakav je aerodrom.

Ipak, samo informacija za slučaj nekakvog zastoja ili kašnjenja drugog leta; u Zürichu postoji fantastično opremljena igraonica za djecu i bebe. Dio za bebe opremljen je čak i kinderbetima (nakon svakog djeteta se presvlači posteljina), a da ne pričam o prematalicama, igračkama i sl.

Ostalo su ti cure već napisale. U avionu možeš dobiti dekicu i jastuk za djecu. Dječju hranu i piće smiješ nositi kroz aerodromsku kontrolu, jedino što će te možda tražiti da je otvoriš i pred njima pojedeš zalogaj/popiješ gutljaj.

svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Zürich ti je odlična zračna luka za presjedanje. Imat ćete, doduše, samo sat vremena, pa ti je sasvim svejedno kakav je aerodrom.

Ipak, samo informacija za slučaj nekakvog zastoja ili kašnjenja drugog leta; u Zürichu postoji fantastično opremljena igraonica za djecu i bebe. Dio za bebe opremljen je čak i kinderbetima (nakon svakog djeteta se presvlači posteljina), a da ne pričam o prematalicama, igračkama i sl.

Ostalo su ti cure već napisale. U avionu možeš dobiti dekicu i jastuk za djecu. Dječju hranu i piće smiješ nositi kroz aerodromsku kontrolu, jedino što će te možda tražiti da je otvoriš i pred njima pojedeš zalogaj/popiješ gutljaj.
    Meni je samo važno da se uspijemo prebaciti u tih sat vremena, a malo mi je bad što baš ja nemam iskustva sa avionima pa se bojim da se ne pogubim. Valjda ću se snaći.
    Već sam naručila bassinet (hvala puno na infu) i dječji jelovnik. Koliko vidim Singapore airlines je tu odličan i dobra su iskustva mama sa tom aviokompanijom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •