Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Reciklirano mlijeko?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma ja hoću isključivo free range pa za kravu nemam mjesta, treba mi barem jutro-dva za jednu kravu, a i cijeli tramak oko parenja i svega mi je za sad too much za izorganizirat. Koze pustim na livadu i nek brste, nek se vole, imam par hektara livade i šumice, a paša mi je jedno 1500m od polja i vrta, pa se ne brinem previše za darmar, iako znam da su baš kozetine prave!

Ot totalni

mašenka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja hoću isključivo free range pa za kravu nemam mjesta, treba mi barem jutro-dva za jednu kravu, a i cijeli tramak oko parenja i svega mi je za sad too much za izorganizirat. Koze pustim na livadu i nek brste, nek se vole, imam par hektara livade i šumice, a paša mi je jedno 1500m od polja i vrta, pa se ne brinem previše za darmar, iako znam da su baš kozetine prave!

Ot totalni
    Ma kakvih 1500m , moje su imale desetke hektara livade šume drače oko sebe, raj za koze, ali im je bilo draže 2000m dalje preskočiti 1,5m visoke ograde i poždrati borove u vrtu . E pa sad smo morali skresati broj tako da budu malo manje "free" range, više neka "rope"range varijanta a šetaju na par-nepar .

(bježmo sad s off-om dok nas ne potjeraju)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •