Pokazuje rezultate 1 do 50 od 101

Tema: nenormalna proslava rodjendana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

samo sam čekala
    stray, ovo nije agresivno, potpisujem krumpirić.
    pazi, mislim da nemaš prava biti ljuta na njih, ljudi se potrudili da osiguraju djeci vrhunsku zabavu, a još dobiju poparu od ljute mame
    nek se sebastian izvuče na tebe u pms-u i gotovo.
    i mozda je jos u cijeloj prici prisutan moment da su ovo sve djeca sa posebnim potrebema, nemaju najbolje iznivelirane granice sto je opasno za njih ili za druge, moguce je da se i zbog toga toliko zgrazam.

mali koj je slavljenik na njihovom skolskom igralistu je nasilan prema drugoj djeci i sad nakon videa mi je jasno odakle je pokupio neke stvari koje primjenjuje u igri sa djecom u skoli (i uciteljice to maksimalno blokiraju jer vele da je opasno macevati se granama ili mlatnuti nekog granom koje su im dostupne na skolskom dvoristu)
    Posljednje uređivanje od stray_cat : 05.07.2011. at 09:46

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    i mozda je jos u cijeloj prici prisutan moment da su ovo sve djeca sa posebnim potrebema, nemaju najbolje iznivelirane granice sto je opasno za njih ili za druge, moguce je da se i zbog toga toliko zgrazam.

mali koj je slavljenik na njihovom skolskom igralistu je nasilan prema drugoj djeci i sad nakon videa mi je jasno odakle je pokupio neke stvari koje primjenjuje u igri sa djecom u skoli (i uciteljice to maksimalno blokiraju jer vele da je opasno macevati se granama ili mlatnuti nekog granom koje su im dostupne na skolskom dvoristu)
    ja mislim da su to dvije različite stvari. Uzrok i sredstvo.
    moje dijete izrađuje koplja i lukove i koješta i barata njima po šumi, pa nikog ne mlati niti je ikog namjerno ozlijedio.
    Ako ima potrebu ozlijeđivati, poslužit će i vilica za ručak.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    ja mislim da su to dvije različite stvari. Uzrok i sredstvo.
    moje dijete izrađuje koplja i lukove i koješta i barata njima po šumi, pa nikog ne mlati niti je ikog namjerno ozlijedio.
    Ako ima potrebu ozlijeđivati, poslužit će i vilica za ručak.
    mislim da si me dovela do odgovora, jer klinac koji to dovodi sa sobom je nasilno dijete

vjerovatno bi mi drugacije sjelo da mi je sa tim uletila mama nekog nenasilnog djeteta

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da si me dovela do odgovora, jer klinac koji to dovodi sa sobom je nasilno dijete
    onda nije ni čudno da se dijete uplašilo, i ja bih da moram ić u ovo blato, a ne znaš što te čeka iza leđa

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    onda nije ni čudno da se dijete uplašilo, i ja bih da moram ić u ovo blato, a ne znaš što te čeka iza leđa
    potpis
    meni se sve to čini ok, ali s ekipom s kojom se voliš družiti
    ja bih u tom uživala (ok, osim pentranja po tim užetima, više u valjanju u blatu, he he), a MM i dijete bi pobjegli glavom bez obzira (dobro, Maša bi se brčkala u blatu, to voli)
    ma, super se Sebastian snašao i super za legiće
    eh da, zaključak, imam šonju kod kuće

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •