Insesz, statistika ti se, s obzirom na ispolitiziranost IVF priče u Hrvatskoj (svjetonazor, zamrzavanje "beba", ostavljene bebe po zamrzivačima itd. spika) ne može nigdje baš ono ful vjerodostojno provjeriti. Statistike relevantne imaš jedino za klinike tipa Maribor (ali, čekanje godinu dana, tako da drž' se ti Vinogradske, imaju uspjeha), Prag, tj. za ove izvan Hrvatske, uglavnom - tamo na njihovom siteu imaš točno statistiku po dobi žene (ugrubo, po postupku, u dobroj klinici, to ti je oko 30% posto, ali uz uvjet oplodnje svih jajnih stanica, a ne samo tri).
S obzirom na tvoje potentne jajnike, ja bih se svakako, istog časa, ako si to možeš priuštiti (postupak s lijekovima cca 3.000 EUR) pribilježila za Maribor, ali to je tek za godinu dana. U međuvremenu - Vinogradska, pa ćeš vidjeti kako to ide.
Naime, papir i RL koji put se ne podudaraju - primjeri ja (AMH 22, 42 godine, u Mariboru isproduciram 20 stanica, 16 embrija na 1. dan, 5.-ti dan cca 8 blastocista od kojih nijedna sjajna, pa opet nikako do vitalne trudnoće), AuroraBlu (23), pa ono mučimo se, a onda imaš mojcu (mislim ispod 8, jel' da mojca), CITO (dobra klinika u ST-u, 5-6 stanica, oplođene 3, iz prve trudna).
Tako da nemoj ono poletit u očekivanjima, ali objektivno, papirnato, to zvuči vrlo OK.

.
. Bilo kako bilo, ni ja nikad ne volim pit tablete u drugoj fazi ciklusa, jer nikad se ne zna...