I ja se to pitam. Za roditeljstvo sam se spremala kao za ispit, a literature sam iščitala barem kao za diplomski.
I ja se to pitam. Za roditeljstvo sam se spremala kao za ispit, a literature sam iščitala barem kao za diplomski.
Da, i ja tako razmišljam; za svaku trudnoću i porod sam se tako isto spremala, uopće ne razumijem stavove ljudi koji zapravo nisu slični/isti mojima i Rodinima - dapače zgrozim ih se (a tu su mi friški primjeri: nevezanja djeteta od 5.5 mj. u kolicima - jooooj!, nekorištenje AS, prerana dohrana, nedojenje, neinformiranost i tsl.). Uglavnom me te sve priče jako naživciraju jer znam da su to ljudi koji su mlađi od mene i imaju svu tehniku, pa tako i internet, a bome imaju i vreeeemenaaaa za lopatom tovariti, ali NE interesira ih! Najviše se u stvari naživciram jer su to mladi ljudi, a ja sam uvijek u sebi nekako mladost povezivala s napretkom, prosperitetom, boljitkom i tsl. A ono...
I tako, dam poneku primjedbu ili savjet ali sam odlučila da odustajem kad vidim neprihvačanje mojih savjeta i kolutanje očima...