Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
Imam isti protokol kao Jo1974 Dr. me naručio 8.dc i rekao da će to biti otprilike 13 ili 14.07. budući da ja još nisam dobila (od panike valjda) to će biti malo kasnije. zanime me slijedeće:
1. dali se moram najaviti da dolazim ili se jednostavno pojavim (nisam iz Zg)...pitam jer je njih gore nemoguće dobiti u vrijeme kad treba zvati (od 13-15 h)
2. da li se bolje bockati navečer ili ujutro i da li to mora bit uvijek u isti sat (radim u smjenama
3. Dali mogu na bockanje na hitnu (uvečer) jer moja dr je samo još sutra tu, a onda je na godišnjem - ja ne bih samu sebe bola....(
4. negdje je neka cura napisala da se kao 1 dc računa ako dobiješ do 22 h, a nakon toga se 1 dc prebacuje na idući dan - je to točno
nina,1 dc se računa ako M dobiješ do 17 h..sve što je kasnije prebacuješ na idući dan!!!
što se tiče bodenja,njjednostavnije ti je da to radiš sama,imaš temu o samodavanju injekcija,filmiće...ma skužit ćeš brzo..jednostavnije je nego hodat okolo i tražit tko će te piknut!!
sve se mi većinom pikamo ujutro..odredi si vrijeme i trebalo bi biti 1sat +,-...
8 dc se samo pojaviš u 7.30,uđeš u čekaonu i pitaš tko je zadnji,i čekaš svoj red!!