Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
ja bi najradije da mm i ja mozemo priustiti da radimo po 6 sati dnevno
5 i po do sest sati mi se taman cini mjera za covjeka
X
Pet, ja bih rekla, dosta pet za svakoga, i svi bi bili zaposleni, i ne bi bilo viška bogatstva jer gdje je jedna noga, dulja druga je obavezno kraća...

Odgovorit ću sve pokretačici na pp ako joj treba za postdiplomski,
ja radim trenutno, na, nazovi, pola radnog vremena (za 3. dijete), ali neću ovdje pisati kakve mi je sve probleme poslodavac priredio zbog toga i kako uopće ne uspijevam to pravo iskoristiti onako kako je zakonodavac to predvidio.
Jedino što se u tome svemu dosljedno poštuje jest isplata pola plaće, što ispadne živa mizerija, radim prakički za otplatu svog dijela kredita. No, muž ima OK plaću pa to nekako ide.

Načelno, apsolutno sam za skraćeno r. vr. roditelja, i to dulje vrijeme, ne samo za predškolce, puno je kućanskih obveza, a djeci roditelji jako fale kad se svi zajedno viđaju 3 sata u danu i vikendom. To vrijeme je nenadoknadivo, nikad se vratiti neće.

(neću sad o svojim brijama da ovaj kapitalizam pojede sve, i čovjeka i obitelj i da mi opet radimo i gubimo sate ko idioti da bi se neke fiktivne pare prevrtale tamo po nekim burzama i bankama, stvarale se umjetne krize...bolje da ne duljim)