Pokazuje rezultate 1 do 50 od 116

Tema: Biste li radile 4 sata da možete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja bi radila utorak, srijedu i cetvrtak po 8 sati onda bi imala raniji vikend od petka, a ne bi ni bolovala od radnog ponedjeljka

Dreams

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi radila utorak, srijedu i cetvrtak po 8 sati onda bi imala raniji vikend od petka, a ne bi ni bolovala od radnog ponedjeljka

Dreams
    e, to bi bio zivot

ma, ja sam razmisljala ovog proljeca krenuti u 9satno radno vrijeme od ponedjeljka do cetvrtka, pa da petkom radim 4 sata,
    mislim, mogu sebi tako organizirati radno vrijeme bez problema
    ali, trebalo bi moci u petak prestati raditi pa sam odustala

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    e, to bi bio zivot

ma, ja sam razmisljala ovog proljeca krenuti u 9satno radno vrijeme od ponedjeljka do cetvrtka, pa da petkom radim 4 sata,
    mislim, mogu sebi tako organizirati radno vrijeme bez problema
    ali, trebalo bi moci u petak prestati raditi pa sam odustala
    Radila sam tako u jednoj firmi i mogu reć da mi je baš bilo super.. Taj sat više nekako preživiš, a vikend ipak bude malo duži
    Ali tada nisam imala djecu i imala sam do posla 15 min.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku

Dreams
    Ovo nije samo san, ovo je realnost, u mojoj firmi su tako žene radile na pola radnog vremena, sve bi stigle napraviti na poslu, a naravno , i doma.
    To je bilo za vrijeme starog poslovodstva.

Ja sam to isto očekivala od novog, nigdje nije zacrtano da se mora dolaziti svaki dan, gubiti vrijeme na putovanje i odraditi 4 sata.
    Ne rade svi na šalteru ili blagajni, puno je poslova koji se uopće na takav, "prepolovljeni" način, ne mogu organizirati niti kvalitetno odraditi.

Zato se to organizira kao rad po danima, dva pa tri dana u tjednu. I to super funkcionira.

Meni se dogodilo, zbog nefleksibilnog poslodavca (najblaža riječ koju sam uspjela naći

da u ta 4 h ne uspijem sve pripremiti ni obaviti, neke se vrste posla jednostavno ne uspiju "sabiti" u 4 sata dnevno, imam hrpu prekovremenih koje mi nitko neće platiti.

Dakle, ili ću odustati od takvog načina rada ili ćemo završiti na sudu. Mislim da je ovo drugo vjerojatnije.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad me uhvatila panika da si mu rekla da si to u rodi cula

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    sad me uhvatila panika da si mu rekla da si to u rodi cula
    ti si luda
    ja bi, andiko, isto brisala, mislim stoji činjenica da nemaš pravo na to što radiš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •