Vidi rezultate ankete: Koliko sati dnevno su vam sise slobodne

Glasači
202. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • grudnjak nosim i danju i nocu, 24 sata na dan

16 7.92%
  • grudnjak skidam samo kad spavam

99 49.01%
  • nosim ga manje od 12 sati dnevno

69 34.16%
  • rijetko ga nosim, u iznimnim situacijama

16 7.92%
  • nikad, ali nikad ne nosim grudnjak

2 0.99%
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 119

Tema: no bra day - koliko sati u danu su vam sise slobodne :)

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno no bra day - koliko sati u danu su vam sise slobodne :)

danas je bio no bra day (ima ih vise kroz godinu ) jeste li se pridruzile toj akciji i izasle vani bez grudnjaka?
    koliko cesto priustite sebi/dojkama setnju bez grudnjaka?
    1) grudnjak nosim stalno, i danju i nocu, 24 sata u danu
    2) grudnjak nosim cijeli dan, ali ga skidam dok spavam
    3) grudnjak nosim manje od 12 sati dnevno
    4) rijetko nosim grudnjak
    5) nikad ne nosim grudnjak

ja sam evo cijeli dan bez grudnjaka i na ovoj vrucini je bas dobro. tek sam maloprije skuzila da se poklopilo s tim no bra danom
    neugodno mi bude mozda prvih minuta kad izadjem na ulicu, ali uskoro zaboravim

grudnjak sam pocela nositi tek sa 30 godina i otad sam ova opcija 2) koja se trudi postati 3) (zimi lakse nego ljeti)

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja bih sa svojom veličinom možda i zaboravila činjenicu da nemam grudnjaka na ulici, ali bi me prolaznici vrlo brzo podsjetili.
    Da imam jedno pet brojeva manji grudnjak ja bih bez problema šetala ulicom sa cicama na slobodi, ali ovako one su na slobodi samo po noći. Dakle, b .
    Posljednje uređivanje od sirius : 09.07.2011. at 23:07

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Drage volje bi, ali nema teorije da izađem van bez grudnjaka. U kući se desi da i preko dana budem malo bez njega, ali živimo s svekijima, pa mi nije baš ugodno. S obzirom da su se povećale za 2 broja u trudnoći i poslije poroda, i ne bi baš bio neki prizor me vidjeti bez grudnjaka Par mjeseci nakon poroda da, dok su bile pune, ali sad kad ovaj malac isisava sve, ostali su ispuhani baloni veličine 85D

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

grudnjak oblacim za vani i za goste

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja ga kod kuće nosim totalno rijetko...samo kad nam dolazi netko tko nam rijetko dolazi ili kad imamo neko slavlje. Nosim ga uvijek kad idem bilo gdje iz kuće (osim u dvorište). Dogodilo se par puta da sam ga zaboravila obući kad sam izašla i bilo mi je baš neugodno....jer ove moje sisurde se baš rasplešu bez grudnjaka

Nisam znala šta bih izabrala...pa sam izabrala ono da ga nosim rijetko....jer nosim ga puno puno manje od 12 sati dnevno....Možda 3 puta tjedno-to je sve skupa par sati kad negdje odem. Da je bila opcija "Manje od 12 sati tjedno" ja bih je sigurno odabrala!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

o, počela sam ih nositi već ko tinejdžerica, tada je to bilo neophodno. I to one jako spužvaste ili push up ko neki oklop da bude.
    Sada ih nosim vani, ne u dvorište, ponekad ni u kvartovski dućan, al u grad i na posao obavezno. Bar ljeti.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj lunja prvotno napisa Vidi poruku
    grudnjak oblacim za vani i za goste
    !
    ja bi mogla komotno bez njega, kući ga ne podnosim jer me žulja,
    vani ga nosim da stvorim optičku varku
    eto, nek je i ova istina izašla iz mene

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U kuci i oko kuce ga ne nosim. Mada, da sam ga nosila mozda mi se ne bi otegle do kolena.
    Napolju uvek jer su mi sise velike, a sad vec i prilicno obesene.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne mogu... smeta me (i bolno mi je pogotovo u vrijeme PMS-a) kad nisu u oklopu

luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako i kod mene. Osim što ga ja ni doma najčešće ne skidam jer ga zaboravim.

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Pre prve trudnoće sam nosila samo noću...zbog vizuelnog ugođaja partnera I tada je malo šta imalo da se smesti u korpe
    Sada ga nosim van kuće, a kod kuće samo kad nam ko dođe u goste(bake i drugarice ne svrstavam u tu kategoriju).

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ajme ne da sam tipfeler, vec ni ne citam dobro pitanja. naime misla sam da je pitanje 2. grudnjak nosim samo kad spavam i jos se mislim sta je ivarici, a ono vidim da je sikapika napisala da je nekad tako zivjela. pa rekoH OK, uglavnom kliknula sam 1, a trebala sam 2 .

grudnjak zanm ne nositi doma, ali to nije tako cesto. a nisam ga uopce ili pak rijetko sam ga nisila dok nisam ostala trudna. dojenje mi je bilo vise na jednu nego na drugoj strani, pa mi cice vise ne izgledaju isto . skroz su drugacije, jedna tanka druga obla . tako da mi grudnjak lijepo prikrije tu nejednakost medju njima.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 10.07.2011. at 07:03

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

meni je sad grozno bez grudnjaka jer su mi cice vece valjda za 1-2 broja od inace. poslije poroda kad sam non stop dojila sam isla bez grudnjaka, al sad nema sanse. ni po doma, a po vani ni u ludilu.

evo, jucer ga nisam imala doma jer je bilo uzasno vruce pa mi je sve smetalo, al to su stvarno rijetki petki

prije kad sam bila mrsava, znala sam hodat bez grudnjaka. to mi je bilo fora.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

dojenje mi je smanjilo cice sa kipuće jedinice na 0,75 tako da grudnjak nosim jedino van i kada mi dolaze gosti, odnosno onda obućem cice

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kad je ovako vruce nosim ga samo i jedino kad izlazim iz kuce i naravno, ako mi dolaze gosti. Ipak imam trojku, skoro cetvorku i nije mi bas fora da lelujaju pred drugima. Sad kad rodim i pocnem dojiti znam da cu ga stalno morat nosit bar prvih par mjeseci i vruce mi je vec od same pomisli.

Kad smo kod toga, vidam mame dojilje koje bez problema hodaju bez grudnjaka, kaj vama ne curi mljeko?
    Sjecam se da sam, dok sam dojila Svena, grudnjak i one uloske za grudnjak nosila 24 sata dnevno i jos mi je znalo promocit na majicu.

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

ja bez grudnjaka , ko gola. grozan mi je osjećaj. a imam ih komad, pa valjda zato. poželim ponekad da su mi manje pa muž odma skače: "Mooooolim, jesi ti normalna?!"

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zimi ga ne nosim po kući skoro nikad a ljeti uvijek jer mi je neugodno da mi cice laprdaju okolo (pre)slobodne. Bilo je par pokušaja slobode i lijep je osjećaj i, taman kad bi zaboravila da ga nemam, skužila bi da mi netko, svekar, mužev brat ili netko od prijatelja bulji u cice. A to je stvarno nezgodna situacija. Ali eto, poklopilo se da sam jučer nakon plaže pa do spavanja bila bez grudnjaka.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nosim ga za posao i ako nekud idem. Doma sam bez grudnjaka. Užasno me grije.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    dojenje mi je smanjilo cice sa kipuće jedinice na 0,75 tako da grudnjak nosim jedino van i kada mi dolaze gosti, odnosno onda obućem cice
    jooooooooooooj, kosjenka
    kipuća jedinica, za poludit!
    ja nosim dvojku, ako zbrojim obje. tako da nosim grudnjak, ne mogu bez njega, nije mi ugodno. stvar klikera u glavi.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Također!

Kad su navečer legli u krevet, frendicu je muž pitao di su joj one sise od jutros. Rekla mu je - u ormaru, posluži se!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sise na slobodi?!
    nema šanse!!!
    ne bih imala problema s tim da nemam ipak prilično velike sise.
    i nije me briga za ljude oko mene, najgore je meni. stvarno mi je teško kad imam 2 viseća utega ispred sebe

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Nosim ga za posao i ako nekud idem. Doma sam bez grudnjaka. Užasno me grije.
    x
    skidam ga već na ulazu u stan
    čim uđem u kuću počinje me stiskati
    i ne stavljam ga za oko stana, tipa kad idem u dućan i tako.
    dakle, c) manje od 12 sati dnevno - uglavnom, naravno. ako smo doma.
    nikad u životu nisam spavala s grudnjakom, ni u periodima najžešćih let down-a, kad bih se budila sa skroz mokrom plahtom . ne merem i gotovo.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

e da, nemam velike sise

zloćko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Blago meni sa moje dvije mandarine.....

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

!
    isto ovako. vani ga nosim da bih izbjegla pitanje: "a jesi li grudi ostavila kod kuće?"

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

skidam samo kad se tuširam
    obožavam grudnjake, ne zbog nihovih utilitarnih karakteristika, nego su mi najljepši dio ženske odjeće

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ne nosim ga samo dok spavam. Iako sam ga nosila i po noći u počecima dojenja jer su naprosto bile preprevelike i teške, valjda je bila dobra 5-ica u igri. Onda sam ful smršala i sad imam neku 2-ku. Drage bih ga volje izbacila iz upotrebe kad bih imala lijepostojeće, a ne ove izžmikane čapare.

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    skidam samo kad se tuširam
    obožavam grudnjake, ne zbog nihovih utilitarnih karakteristika, nego su mi najljepši dio ženske odjeće
    X

nekad i prespavam. ne razmišljam o njemu. on je ja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jesu ova dva odgovora - nikad, ali nikad ne nosim grudnjak - davor i mujica?
    moover bi, fore radi, glasao za 4

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

prije bi ga nosila da 'obucem sise'...otkako su u trudnoci malo narasle s ponosom ih presetavam i grudnjak nisam obukla odaaaavno...cak i kad mi gosti dodju ga ne obucem....a ne nosim ni gacice vec mjesec dana (to ipak samo po kuci)....hi hi....

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ivarica

Ja bih jako voljela da odgovor može biti nikad, ali pristojnost ( i veličina, jelte) mi to ne dozvoljavaju. Puno je ljepše kad su slobodne.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

prije dok sam imala normalne cice ga nisam uvijek nosila, ali sad ne mogu bez njega jer mi se sve lijepi i jako mi to smeta. prije sam nosila kosarice b, a sad d ili e

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Imam grudi prosječne veličine, ali gravitacija čini svoje i stoga se bez grudnjaka osjećam maksimalno nelagodno.
    Nije to samo pitanje estetike, već jednostavno osjećam tjelesnu nelagodu ukoliko su cice na slobodi. Pogotovo me ova lijeva dojka nekako ptiteže i zateže (ne mogu točno objasniti taj osjećaj) dok sam ono malo vremena koje je potrebno za tuširanje i presvlačenje bez grudnjaka.

Stoga, moj odgovor bi bio pod a.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    x
    skidam ga već na ulazu u stan
    čim uđem u kuću počinje me stiskati
    i ne stavljam ga za oko stana, tipa kad idem u dućan i tako.
    dakle, c) manje od 12 sati dnevno - uglavnom, naravno. ako smo doma.
    nikad u životu nisam spavala s grudnjakom, ni u periodima najžešćih let down-a, kad bih se budila sa skroz mokrom plahtom . ne merem i gotovo.
    x na sve.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Manje od 12 sati dnevno Godinama ga nisam skoro uopće nosila, fino je stajalo i bez supporta, jel.

Ne volim da landaraju okolo, ali uske majice na bretele (ne baš potkošulje) s dodatkom elastina fino podržavaju i kad ih nosim, ne trebam grudnjak uopće. Obično na takve majice obučem još nešto, preuska odjeća mi izgleda "pretjerano".

Ne sviđa mi se kad se bretele od grudnjaka jasno vide, pa imam i jedan bez bretela.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni je lijepo vidjet one ljetne haljine koje gore imaju samo trokutiće i vežu se oko vrata, bez grudnjaka... ali to je za manje grudi nego moje. Ja skidam grudnjak samo kad idem spavati.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Joj, ja sam od onih koje moraju obući (.)(.) (a prije toga ih moram kupiti )
    Dakle nosim ga obavezno i uvijek, samo ne na spavanju.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel postoji neki razlog zašto se ne bi nosio grudnjak? Ne mislim sad tu na taj "osjećaj slobode" (koji kod mene zaista nije to ukoliko nemam grudnjak), nego neki realan zdravstveni razlog...

Imam osjećaj da je to s (ne)grudnjakom ko s muškima i boksericama - neki vole da im landra neki ne

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja skidam grudnjak samo kad idem spavat
    a sad dok dojim ni tad, imam one skroz pamucne, bez zice, bez kosarice i super su mi udobni
    udobniji nego kad mi se sise prelijevaju tamo-amo
    jednom sam ga zaboravila obuc na posao
    setam ja i sve mi nekako cudno, klapavo, a ne kuzim sta
    skuzila kad sam dosla u ured i trk brzo (tj. sporo, da ne skacu previse ) u najblizi ducan
    meni su grudnjaci stvarno super, ovako ko kod apri

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hoćemo osnovati klub obožavateljica grudnjaka?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ne znam za medicinski razlog za nenošenje, mislim da se samo radi o različitim vrstama nelagode (uvjetno rečeno). Kod većih više smeta kad lelujaju, a kod manjih, ako ne lelujaju, dominira osjećaj sapetosti. I to ne samo za grudi nego i leđa. Ovo zadnje je opis moga fizičkog iskustva nošenja.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

B) moja 85H veličina nakon X varijacija u kilaži više ne izgleda nimalo reprezentativno bez grudnjaka

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ispunila anketu. Ovo o no bra day oduševljenju vjerojatno ovisi o veličini sisa. Pretpostavljam da D i E ženama ne paše da im denglaju slobodno, plus se onaj dio ispod očajno znoji bez grudnjaka, ono, curi do struka. A i B - have your day and many happy days, ne znam kome bi smetalo . Mislim da je stvar uglavnom fizička, barem iz moje perspektive.

Ako gledamo zdravstveno - više nas, čini mi se, ugrožavaju gaćice od grudnjaka (gljivice spika) - trebalo bi spavat bez njih i bit što više bez njih... ako lažu ginići, i ja lažem vas.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 11.07.2011. at 12:46

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

grudnjak je po danu obavezan. noću im dam malo slobode

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    ja skidam grudnjak samo kad idem spavat
    a sad dok dojim ni tad, imam one skroz pamucne, bez zice, bez kosarice i super su mi udobni
    udobniji nego kad mi se sise prelijevaju tamo-amo
    jednom sam ga zaboravila obuc na posao
    setam ja i sve mi nekako cudno, klapavo, a ne kuzim sta
    skuzila kad sam dosla u ured i trk brzo (tj. sporo, da ne skacu previse ) u najblizi ducan
    meni su grudnjaci stvarno super, ovako ko kod apri
    ma grudnjaci su zakon

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja nosim grudnjak od svoje desete godine stalno po danu. Noću ga skidam. Imam D košarice i stvarno mi se ne sviđa onaj osjećaj lamatanja, a na ovim vrućinama niti ne pomišljam biti bez njega jer stvarno ne volim da mi znoj curi po trbuhu...

I vjerojatno žene s manjim grudima mogu bit bez grudnjaka, ali ja ne mogu zamislit život bez njega

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je lijepo vidjet one ljetne haljine koje gore imaju samo trokutiće i vežu se oko vrata, bez grudnjaka... ali to je za manje grudi nego moje. Ja skidam grudnjak samo kad idem spavati.

i za veće nego što su moje!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku

Ako gledamo zdravstveno - više nas, čini mi se, ugrožavaju gaćice od grudnjaka (gljivice spika) - trebalo bi spavat bez njih i bit što više bez njih... ako lažu ginići, i ja lažem vas.
    temu sam stavila na zdravlje zbog cinjenice da vecina zena nosi neodgovarajuce grudnjake, sto moze utjecati na njihovo zdravstveno stanje.
    a nije isto jesi li u neadekvatnom grudnjaku cijeli dan ili krace
    bas sam nedavno pricala s frendicom kako ja grudnjake uvijek kupujem u jednoj trgovini gdje te zena dobro premjeri i, ako das - isprepipa, pa ti preporuci vrstu grudnjaka, pa te isprepipa da vidi jel ti pase.,. ono, puna usluga ali, fakat je onda to to.
    citala sam da bi bilo najbolje kad bi nosile grudnjake slicne sportskima. ali to je meni ko oklop, ko donja majica koju nikad nisam nosila

a slika zene u ljetnoj majici li haljini, a bez grudnjaka, stvarno mi je prelijepo nesto
    doduse, mozda zato jer si to priuste samo one kojima dobro stoji, tj stoje
    Posljednje uređivanje od ivarica : 11.07.2011. at 23:08

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    plus se onaj dio ispod očajno znoji bez grudnjaka,
    He he, baš to.
    Ne nosim ga nakon večernjeg tuširanja, dok spavam noću i popodne uz M. - nekih 11 sati.
    Ne idem nikada van bez njega jer bi me sise valjda išamarale.

I kamo sreće da sam ga nosila odmah nakon poroda, a tada sam bila super komotna, ne da nisam nosila grudnjak, bila sam samo u gaćama po cijele dane pa se čisto bojim što će biti s njima kad prestanem dojiti. Morat ću opet ostati trudna

I da napomenem, uvijek mi je fora vidijeti ženu bez grudnjaka, bilo da ima velike ili male, to mi je baš onako, hrabro i seksi.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Meni je isto lijepo vidjeti žene bez grudnjaka, ako to lijepo izlgeda, bez obzira na veličinu.
    Ivarice, koji je to dućan gdje te isprepipaju? Možda zatreba :D
    Posljednje uređivanje od rossa : 12.07.2011. at 08:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •