Drage moje,
molim vas za savjet i pomoć, posebice vas koje imate manju razliku među djecom.
Kod nas će razlika biti 2 god. i 2 mj.i pitam se koliko je korisno, praktično i potrebno kupovat onaj nastavak za stajanje na kojem stoji starije dijete.
Moram priznat da sam se išokirala kad sam vidjela da taj komad plastike košta po 400-500kn, mislim ako vam je to stvarno služilo,nabavit ću ga, pa makar polovni jer ne dam tolike novce za to.
A opet ne da mi se gomilat bezveze stvari po stanu, ionako ih imam previše:guralica, bicikl,....ako nisu fakat od koristi.
inače moja L. ide u vrtić i ja bi dolazila s bracom po nju,pa razmišljam da bi sve brže zgotovili da imamo nastavak ili npr, krene kišica a mi svi na kolica i trk,ipak bi bili brži...
Šta vi kažete? bila bih vam zahvalna na vašim iskustvima i di to nabaviti.

Odgovori s citatom
S tim da smo kolica kupili za 700 kn polovna i prodali opet za 600 kn, znači za 100 kn smo se vozili skoro godinu dana (ja bi i sad ali starija neće, hoće više hodati), a PP kolica imamo od ranije od starije cure, pa se na njima poveze stojeći... Mislim da je taj buggy board novi preskup.

mislim da ću prije potražit na burzi ili njuškalu. Čuj meni nosanje u marami ili čemu god mislim da neće odgovarat jer sjećam se i sa L. da su mi kolica uvijek služial osim za dijete i za sto čuda: voće,povrće s placa, potrepštien iz DM-a, uvijek bi usput u našim šetnjama nešto i obavili, a kako smo svaki dan bili u šetnjama po kvartu s drugim mamama i bebama nikad nismo izašli na kraće od 2-3 sata, pa onda još torba s rezervnim pelenama, vlažnim maramicama, nečim za piti za bebu (iza 6 mj naravno) pa za mene voda jer sam puno pila dok sam dojila,...i tako, mislim da je nastavak meni neizbježan ha,ha,...