-
Ja sam u dugom protokolu, decapeptyl + menopur. Dosad sam bila OK, i u prvom postupku i evo do sad...9 dc. Fali mi jos par dana do punkcije i ne mogu docekat da vise to sve skupa obavim, potpuno sam ravnodusna prema ovom postupku, nemam vise vjere u tri po tri, i sve ovo skupa mi se uopce neda. Trbuh mi je izmasakriran od inekcija i boli me samo lagani osjecaj tkanine na njemu a kamoli da ga diram, od pomisli na sljedec bockanje za par sati zgrci mi se utroba. Sere mi se vise od injekcija. Trebala sam otici na dalek put, ali nisam jer mi je ovo bilo vaznije. Nadam se samo da mi je danasnji dan izuzetak, jer zelim se nadati, zelim se veseliti i vjerovati u uspjeh.
A u vezi naslova posta...pa tko to zna...moja dr. kaze da ove stimulacije nisu opasne, ali logika bas i ne daje tako misliti...mene zanima da li ove stimulacije priblizavaju zene klimakteriju? Ako je prirodno ovuliram oko 10 puta godisnje (imam produzene cikluse i time rjedje ovulaciju) a tijekom jedne stimulacije "potrosim" desetak jajnih stanica ne znaci li to da me svaka ovulacija kosta jednu fertilnu godinu? Mislim nemam pojma moze li se to tako racunati ali eto...to me muci jos od samog pocetka ove price.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma