jel ima neko doma, a da ne zna sto bi s tim?
ne trebaju bit velike
i 5x5 cm je o.k.
vazno je samo da je pamucno platno
mogu biti i stare kosulje koje vam se vise ne svidjaju
stoljnjaci s nekim uzorkom i slicno
jel ima neko doma, a da ne zna sto bi s tim?
ne trebaju bit velike
i 5x5 cm je o.k.
vazno je samo da je pamucno platno
mogu biti i stare kosulje koje vam se vise ne svidjaju
stoljnjaci s nekim uzorkom i slicno
Pa ne mogu vjerovati, jučer režem pelene i mislim si kaj ću s tim, žao mi baciti i sjetim se tebe i da ti pošaljem poruku na fejs. Ali reko, bum ti se javila kad izrežem sve kaj moram ovaj vikend pa ti javim.
Ja ti imam flanelaste. to je pamuk, ali je onako čupav, o je onak za pelene...Imam i mako, ne znam je li ti to kaj znači. Ugalvnom, ovaj flanel je super, baš su mi slova na tvojim jastucima pala na pamet. Pa evo ako hoćeš, ja imam sad danas sutra još za rezati, pa ti javim kad sam gotova i kad ću imati sve viškove.
ana ti se dala u proizvodnju novih?
pa napravi i sebi koju kad si već kupila tak astronomsku vešmašinu, treba to zaposliti
Hahahaha, a znaš da sam to pomislila!! reko da se ima kaj prati! Tak sa razočarana, nemam kaj za prati ovaj vikend!
Mukica sorry na offtopičarenju.![]()
Muks, dal ti paše keper?
Ako da nabavim ti puno vreću![]()
sve mi pase cure
ja cu pobrat kaj imate pa cu si razvrstat
ana.m. donesi na rasprodaju ak se prije ne dogovorimo
khana moze keper ak je u raznim bojama
i ne trebaju mi veliki komadi
Ipak imam, evo 7 kila bijelog veša čeka da se mašina pokrene...ali možeš ti donjeti deku, samo da nije čupava...
p.s. ne znam kakva je ta ali u uputstvima piše da se takve ne smiju pati u mašini...
Mukica evo ima jedna puna, srednja poklon vreća, ima i većih komada. Ako budeš htjela prije rasprodaje ja sam stalno doma. Ak ideš Zagreb-Samobor u prolazu sam ti. Ako ne, onda može i rasprodaja...
Imam i ja dosta ostataka pamucnog materijala, ako ti bude trebalo jos, javi..
Mellyca, trebam.
Jel dolazis na rasprodaju 19.02.?
jel ti još uvijek treba tih krpica? nemam puno (nekoliko majičica), ali mi je žao bacati u smeće. Ostavim ti sutra na velesajmu, ako hoćeš
hvala, ali majice mi nisu dobre
ovo sto radim ne mogu sivati s rastezljivim materijalima jer izrezujem sitne komadice i onda mi se sfrcu i rastezu i... ma jednostavno mi nisu dobri
bas sam jucer slozila nekaj super od tih rastezljivih jer su imali super uzorke i boje i kad sam pocela sivati sve se iskrivilo i morala sam sve oparat jer jednostavno nije dobro
Mukica vidjela sam što radiš na jednom drugom mjestu, ja imam nešto pamučnih krpa
ništa previše, ali onako karo dezen čini mi se ok. za tvoju namjenu.
javi na pp podatke da ti pošaljem.
Moram pogledati imam li što pa ti javim...Je li ti dobar lan, toga bih mogla imati...
)
super
dobro mi je sve kaj je pamucno i nije rastezljivo
Posljednje uređivanje od Mukica : 25.07.2011. at 15:37
Ja vjerojatno imam svašta ali kad se vratim u Zg, krajem kolovoza mogu tek pogledati. Strašno sam znatiželjna, što radiš? PPaj ako ne moze ovdje. Thnx.
Da li se to radi o onim lijepim jastučnicama? E, za njih valja u potragu!
Bilo je tih ostataka dok sam još imala vremena i volje za šivanje. Naći ću.
moze biti i odjeca koju ste namjenili donaciji i sl. bilo kakvo pamucno platnoreduce, reuse, recycle, upcycle...
![]()
Mukica, tri muške, tanke , karirane košulje oprane čekaju kod mene . Javi se.
evo javljam se)
fala ti
kaj ih mozes ostavit u konobi ankora, tam na kustosijanskoj
samo reci da je za mukicu
pa cu ja onda nekak doc po to ili cu zamolit sestricnu da mi pobere
Može, ostavim u Konobi.![]()
stigle mi krpice iz Gospica i Kraljevice
hvala cure![]()
![]()