Citiraj icyoh prvotno napisa Vidi poruku
već sam jednom pisala svoj dojam o ovome, na drugom topicu pa mi se ne da ponavljati.
Osoblje koje radi u privatnim ambulantama ima daleko bolje uvjete rada nego osoblje u bolnicama.
Primjera radi...(brojke stavljam odokativno, samo da vidite red veličina) .. na Sv Duhu je bilo 2 sestre na +25 beba. U PR su bile 4 sestre na 5 beba. Naravno da je usluga neusporediva.

On topic, zdravstveni sustav nam je dobar (kaae nam može opisati kako je u US usporedbe radi).
neljubaznih ljudi ima u ama baš svakoj profesiji - štoviše, usudila bih se reći da je među doktorima taj postotak mnogo manji nego kod blagajnica ili bilo koje druge struke.
Ovakve teme me nerviraju jer služe kao ventilane - ono, ajmo pljuvati po nekolicini loših doktora. Ok ajmo. No neka administrator bude pošten i dopusti otvaranje takve teme za baš svaku profesiju. Evo, ja bih se baš požalila na tetu iz Konzuma jer mi se nije dopao njen ton dok mi je davala salamu.
Vec sam dosadna s potpisivanjem icy, no sta mogu kada ona tako lijepo napise sto mislim.

I primjetila sam da su npr. ucitelji/profesori neka nedodirljiva profesija, ne smije se njih komentirati. A meni stvarno nije jasno kako je moguce da u osnovnoj skoli kolektivni go traje od 13.7. do 22.8.; tj 5 i pol tjedana.