Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: Pomoć: Doktor kaže da moram smršati do 9 mj...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj MALIANĐEO prvotno napisa Vidi poruku
    tikia... tako je i meni sve bilo kasna večerica, česti domjenci, poklončići u obliku čokolade.....
    MALIANĐEO, u prvom pisanju sam se nespretno izrazila. Ona česta čašćenja i papica u 23h su bila u periodu mog mršavljenja. Nakon takvih dana ujutro 100-200 g manje na vagi. Jer upisala sam recimo 800-1300 kcal i znala da još imam poslije posla 500 - 1000 u rezervi za potrošiti, a to znači da mogu još jesti recimo 5 puta (ali ne bilo kakvu hranu). U početku bi često za pauzu na poslu uzimala pekarsku picu jer mi ja bila jaaako fina i to mi je bilo važno, da se ne kočim u užitku . Sada je to rijeđe jer mi se u glavi nekako samo po sebi drugačije posložilo.

MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    U početku bi često za pauzu na poslu uzimala pekarsku picu jer mi ja bila jaaako fina i to mi je bilo važno, da se ne kočim u užitku . Sada je to rijeđe jer mi se u glavi nekako samo po sebi drugačije posložilo.
    ovo se meni događa ili sam pod zadnje uzimala ćevape i krumpir iz konzuma....ali vaga ide gore....
    a sada trenutno su problem svaki vikend nekome rođendan, roštilj, kolači piće....pa mi je velika muka suzdržati se...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •