-
meni je ovo samo dokaz da su djeca ljudi a da su ljudi i dalje samo ljudi, sa svojim dobrim i manje dobrim stranama. u ovom slučaju su samo mali ljudi ali to im ne oduzima na okrutnosti, štoviše oni je pokazuju u neskrivenom obliku budući još ne znaju glumatati!
i grozno mi je to, smatram da takva djeca jesu odraz istih takvih roditelja, koji vjerojatno i sami nisu tolerantni na različitosti oko sebe.
ne jednom sam svjedočila ružnim diskriminirajućim komentarima kojima su odrasli ljudi obasipali djecu koja su drugačija. ni truna empatije
i prihvaćanja, ni kapi razumijevanja.tako da od takvih ne očekujem ni neku empatičnu djecu, iskreno.
jedino što mislim da bi se u školama moglo više raditi na toleranciji prema drugačijima, od igrokaza, filmića, radionica ali to je neka druga tema!
mislim da mama iz početnog posta treba malo pribjeći mudroliji ako njeno dijete želi žarko da bude uključeno u igru- ponijeti neke igračke, ljubimca (to je sigurna ulaznica), ne znam, šarene zalogajčiće bilo što! ja bih sigurno i to pokušala
!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma