Pokazuje rezultate 1 do 50 od 148

Tema: Život bez televizije?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Ninči prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mogu bez TV-a, ali MM nikako. Meni je TV čak počeo ići na živce kad radi i najbolje se osjećam kad je ugašen! Za razonodu imam komp-barem gledam i čitam samo ono što me zanima.
    Dok sam živjela sama, imala sam TV, ali sam ga palila jednom do dva put mjesečno. Češće su ga palili frendovi koji bi došli nego ja.
    Sad razmišljam o tome da kad beba dođe izbacimo tv... samo ne znam kako će MD tu ideju prihvatiti... u njegovim očima to je prilično radikalan potez. Kad smo kupili kućicu na selu, prvi korak je bio da izbacim dva radia i tv i uvedem "media free zone". Tu me dragi podržao. Inače, osim TV-a, čak i radio slabo palim... dok peglam i to je sve. Tu i tamo stavim CD... najviše mi paše tišina.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Sad razmišljam o tome da kad beba dođe izbacimo tv... samo ne znam kako će MD tu ideju prihvatiti... u njegovim očima to je prilično radikalan potez.
    Moj je isto tako mislio jer smo prije imali TV u boravku, u sobi i u kuhinji. Ali jako brzo se navikao. Jedino mu nekad utakmice fale, ali to pođe kod frendova ili na netu pogleda sažetke. Predloži mu neki probni rok, pa ako mu stvarno bude falilo može se kupiti TV tuner card za računalo. Mi imamo tu karticu, preko nje gledaš TV najnormalnije na kompu, ja je nikad nisam upotrijebila, zapravo jesam jednom jer sam gostovala u nekoj emisiji pa sam naravno išla sebe pogledati, a MM je upotrijebio svega par puta. Vjeruj mi jako brzo se navikneš, a tu karticu možete držati u slučaju krize.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •