Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nina32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Vrijeme za edit mi je prebrzo isteklo pa sad ne znam jel se uopće uočava onaj dio koji nisam citirala..uglavnom htjedoh reći da je meni odstranjena ta tekućina na dan punkcije jer mi ju je dr. House vidjela na ultrazvuku. Lily, ne brini, na svu sreću nemaš hydrosalpinx jer bi ti ga doktorica zasigurno vidjela na UZV.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj nina32 prvotno napisa Vidi poruku
    Vrijeme za edit mi je prebrzo isteklo pa sad ne znam jel se uopće uočava onaj dio koji nisam citirala..uglavnom htjedoh reći da je meni odstranjena ta tekućina na dan punkcije jer mi ju je dr. House vidjela na ultrazvuku. Lily, ne brini, na svu sreću nemaš hydrosalpinx jer bi ti ga doktorica zasigurno vidjela na UZV.
    Nina, sve sam skuzila sto si napisala i puno ti hvala jer me stvarno umirilo. Ako se moze vidjeti na UZV onda je to to...Ja cu nju ipak jos pitati za svaki slucaj. i nije da nemam povjerenja, zaista imam i zadovoljna sam na rijeckoj humanoj, ali znam da u nasem zdravstvu opcenito vlada nacelo stednje i racionalizacije pa se uvijek bojim da necu dobiti nesto sto bih trebala, iako priznam, nije mi se jos nikad dogodilo.
    A to s editiranjem posta u roku od 2 minute je i meni strasno iritantno jer uvijek upadam u nevolje grrrrrrrr

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •