I dalje tvrdim da je isto ovdje i tamo jer vjerujem doktoru koji mi je operirao dijete. Ti moraš razumjeti da se na ovaj forum javilo 10 ljudi nezadovoljnih operacijom u 5 godina i to su svi, jer se uspješni neće javiti osim da zaustave tvoju propagandu kao nas par.
Anonimni mora da si plaćen od njih da ih ovako promoviraš jer to sve kaj si napisao je nenormalno i neistinito. Sad sam skoro sigurna da imaš neku materijalnu korist i mislim da je to strašno.
Nigdje nisam uspjela naći toliko hvale o Peroviću i Đinoviću koliko si ti ovdje napisal osim onoga što su oni sami napisali o sebi. Čitala sam i njihove stranice, to je smiješno koliko sami sebe hvale. Dr. Kolar nema svoju stranicu i ipak mu svi dolaze jer je dobar i to svi znaju zbog rezultat a ne reklame. I prof. batinica isto. Baš bi htjela vidjeti kako bi dr. Đinović operirao tumore koje prof operira i transplantacije jetre koje radi i kojim spašava živote djeci, o tom piše u svim novinama. Sigurno nema ni pola toliko znanja kao prof da bi mogao to napraviti, mislim da bi se skamenio od straha. A to što ti misliša da išta znaš, varaš se.
Tu se hipospadiju operiraju jednako dobro kao i svuda, a kaj je tebi perović rekao ne znam, ali to je bilo zato jer je htio da te operira i da mu to platiš.
Molim te nemoj samo opet početi o svom penisu jer smo svi tu priču čuli već 100 puta.