Pokazuje rezultate 1 do 50 od 387

Tema: Stan skoro otplaćen ili sloboda kuće i ponovo kredit????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja pak mislim da su ulaganja u kuću možda samo mrvicu veća, ali što ne isključuje stan. I u stan su, ako to želiš, ulaganja velika
    i također nikad kraja...za takve ljude.
    Ja bi ,anju kuću sa manjim dvorištem, istina je da je veliko dvorište i teže za održavati, ako i sve ostalo.
    Čim imaš nešto više i više se zaprlja, zameće, potrga itd...

Ali da su neke prevelike razlike u radu i održavanju između stana i kuće, ne, nisu baš tako velike.
    Meni je i jedno i drugo rupa bez dna.
    A prednost kuće je i ta da imaš taj komadić trave, zemlje, cvjetića gdje odeš i radom po tome odmoriš živce,
    nema mi boljega od košnje trave, radu na zemlji i u prirodi za odmor moje psihe, uma i tijela. Tako punim baterije....

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja pak mislim da su ulaganja u kuću možda samo mrvicu veća, ali što ne isključuje stan. I u stan su, ako to želiš, ulaganja velika
    i također nikad kraja...za takve ljude.
    Ja bi ,anju kuću sa manjim dvorištem, istina je da je veliko dvorište i teže za održavati, ako i sve ostalo.
    Čim imaš nešto više i više se zaprlja, zameće, potrga itd...

Ali da su neke prevelike razlike u radu i održavanju između stana i kuće, ne, nisu baš tako velike.
    Meni je i jedno i drugo rupa bez dna.
    A prednost kuće je i ta da imaš taj komadić trave, zemlje, cvjetića gdje odeš i radom po tome odmoriš živce,
    nema mi boljega od košnje trave, radu na zemlji i u prirodi za odmor moje psihe, uma i tijela. Tako punim baterije....
    Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    ja nikad nebi išla u kredit za nešto što mi nije neophodno ili to jako ne želim
    xx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •