Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Spotting i računanje pl.dana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    kao što je već rečeno:
    spotting par dana pred mengu ti je vrlo vjerojatan znak
    preniskog progesterona u drugoj fazi ciklusa.
    da,to može smetati ostvarenju trudnoće jer je progesteron upravo hormon koji pomaže
    održavanju trudnoće. Na sreću taj problem je lako riješiv:
    idi giniću i dat će ti Utrogestan
    od mojeg ginekologice nikakvog napretka...pa opet pitam tu
    u kojem dijelu ciklusa bi se trebao vaditi progesteron? ...vadila bi to privatno pa da vidimo

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj natty prvotno napisa Vidi poruku
    od mojeg ginekologice nikakvog napretka...pa opet pitam tu
    u kojem dijelu ciklusa bi se trebao vaditi progesteron? ...vadila bi to privatno pa da vidimo
    Progesteron se vadi 7 dana, nakon pretpostavljene ovulacije, tj u školskom ciklusu od 28 dana bi to bilo 21 ili 22 dc.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pozdrav svima, tijekom zadnja 2 ciklusa sam pila Utrogestan, ginekolog je prije toga potvrdio ovulaciju, svi brisevi ok....Pila sam ih zbog krvarenja sredinom ciklusa, od 14. do 24. dana, liječnik je rekao 2 tjedna pa da vidim. Sad neznam dal nastavljam, i što u slučaju trudnoće? Nastavljam s progesteronom il ga prestajem piti? I dal krvarenja u sredini ciklusa i pretpostavljeni manjak progesterona utječu na mogućnost začeća?

Reyna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

kad je već tema računanje plodnih dana... ja sam imala cikluse 29, 26, 25, 33, 32 dana - pa sam dobila Duphaston (od 16.-25. dc) i dobila M odmah nakon tableta, ciklus bio 25 dana (kak je "vještica" uopće došla, a bila sam uvjerena da dobro planiram...).
    Malo sam zbunjola što se tiče mojih plodnih dana, kad mi je sve bilo tak zbrkano... kak da ih odredim najtočnije? Inače, nemam nekih osjetnih O pa ne mogu po tome...
    thx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •