Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
Evo mene s transfera... kojeg je dakle bilo, ali rezultati nisu obecavajuci Od 10 JS dobivenih punkciom, samo su 3 bile ok i te tri su pokusali oploditi... Samo su se dvije oplodile, i obje su docekale 5. dan, ali nisu bas savrsene (trenutno su vise u stadiju morule nego blastice). Zbog tako losih rezultata, naravno nismo imali niti sto zamrznuti.

Ako nista drugo, ovaj postupak nam je otkrio da ocito diagnoza MM, koja iako pridonosi problemu, nije jedini uzrok vec su moje stanice izgleda lose kvalitete. U zagrebu sam primjerice od 7 aspiriranih imala 5 dobrih, sve tri su stavili oplodjivat ali ni tada embriji nisu bili odlicni (od dvije zamrznute naravno nije bilo nista).

Naravno, uvijek postoji nada da ce se nase dvije mrvice nastavit borit i da ce ostati s nama... samo moje trenutno raspolozenje je na prilicno niskim granama.
tiki ,nemoj da te to brine .. ja sam imala 7 jajnih stanica od koji se oplodilo 5 ,vratili mi dva ,a ostale se nisu razvijale tako da i mi nismo imali sta za zamrznuti ,pa vidis da je opet uspjelo. ne znam da li si citala o meni kad sam bila u mariboru ? u mariboru sam imala 21 jajnu stanicu ,19 se oplodilo ,8 zamrznuli sve blastice i na kraju nista . zato draga moja nema pravila . u ljubljani mi vracena dva i to treci dan i vidis sad sam u 31 nedjelji. nista ti ne brini ,bit ce to bingo!