YellowSky, kako vam ide sa slingovanjem? Ja tek sad vidim ovo, mogla sam ti još u maju pokazati...
YellowSky, kako vam ide sa slingovanjem? Ja tek sad vidim ovo, mogla sam ti još u maju pokazati...
Pokazala mi MikkaHvala u svakom slucaju
Nista od slingovanja! Bilo je divno i krasno nekoliko dana, onda je shvatio da mu se ni T2T polozaj nikako ne dopada. Onda sam opet pokusala s ergom (kao manje cu ga iznervirati jer ga brze ubacim) pa je i to funkcionisalo par dana i nikako vise. Pa samo batalili sve nosiljke do negde 4m. A bas mi je tesko palo, jer starijeg uspavljujem u kolicima popodne, pa je bio haos sa voznjom kolica 1 rukom dok nosim malog... Oko 4m sam pocela sa kengurom i to mu je super - decku je ocito najbitnije da gleda napred! Al zapravo ne koristim ga puno, tek toliko da stignemo do odredista, ako starijeg uvalim u kolica. Navikla sam se da ga motam po rukama pa mi je tako lakse) Ionako smo stalno po parkovima, pa samo ponesem cebence da se valja po travi i divota! (off topic: a da vidite poglede ljudi kad ga ostavim tako da spava
)) )
Kolica mi super posluze kad zaspi - ako ih ponesem, a ne nosim ih cesto, samo ako planiram starijeg da uspavljujem ili na duze relacije. A da hoce u kolica bilo bi nam super, posto Bo obozava bord!