Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Neće u kolica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

YellowSky, kako vam ide sa slingovanjem? Ja tek sad vidim ovo, mogla sam ti još u maju pokazati...

YellowSky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj MarikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    YellowSky, kako vam ide sa slingovanjem? Ja tek sad vidim ovo, mogla sam ti još u maju pokazati...
    Pokazala mi Mikka Hvala u svakom slucaju

Nista od slingovanja! Bilo je divno i krasno nekoliko dana, onda je shvatio da mu se ni T2T polozaj nikako ne dopada. Onda sam opet pokusala s ergom (kao manje cu ga iznervirati jer ga brze ubacim) pa je i to funkcionisalo par dana i nikako vise. Pa samo batalili sve nosiljke do negde 4m. A bas mi je tesko palo, jer starijeg uspavljujem u kolicima popodne, pa je bio haos sa voznjom kolica 1 rukom dok nosim malog... Oko 4m sam pocela sa kengurom i to mu je super - decku je ocito najbitnije da gleda napred! Al zapravo ne koristim ga puno, tek toliko da stignemo do odredista, ako starijeg uvalim u kolica. Navikla sam se da ga motam po rukama pa mi je tako lakse ) Ionako smo stalno po parkovima, pa samo ponesem cebence da se valja po travi i divota! (off topic: a da vidite poglede ljudi kad ga ostavim tako da spava )) )

Kolica mi super posluze kad zaspi - ako ih ponesem, a ne nosim ih cesto, samo ako planiram starijeg da uspavljujem ili na duze relacije. A da hoce u kolica bilo bi nam super, posto Bo obozava bord!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •