... svježe brusnice?
A zar nitko ne zna gdje ima vjetrenih zvončića (Wind Chimes)?
dilala si gledala u onom dučanu u zagrebačkoj nasuprot bile,na stanici autobusa Prečko
Ma u nikakvom dućanu nisam bila no morat ću potražiti.... ili naručiti. Mislila sam možda neko baš zna točno, no dobro....
gdi ima za kupiti pisanka D , ali po nižim cijenama, znači nekaj tipa lipa mil, ne trebamo licencirane. da potpunimo kolekciju, jer nam fali još cca 10 komada do kraja škole
U Konzumu oko 3,5 kn.
Zaboravila sam Metro, tamo su uvijek najjeftinije.
Vidim u njihovom katalogu 2,2 kn.
gdje ovih dana kupiti male krastavce za zimnicu?kod mene na trznici samo neki ogromni.valjda sam zakasnila.
Gdje ima zakupiti dječjih priča na cd-u?
Onih što smo mi nekad slušali ...
Bilo je u Croatia Recordsu (prilično sam sigurna da ima i dalje), a imaš nešto i preko Tisak media centra (to možeš i naručit da ti dostave na tboj najbliži kiosk) - odi na nj. stranici na izdavači: croatia records, na 6. stranici sam naletila na prve, (ne da linkat), a vjerojatno i iza ima još
gdje kupiti cjedilo za posuđe, onako metalno, a da nije preskupo?
znam da je bilo u lidlu za 55kn, ali nisam uspjela kupiti, a sad već dugo to nisu imali u ponudi![]()
zeku Felixa plišanog ili sl. - čitamo Pisma od Felixa i gledamo crtić i naravno jako je zgodan i htjeli bi jednog udomiti....
kako da vam podijelim ovaj topic da bude pregledniji? zagreb, pa sjever jug istok zapad hrvatske?:D
Posljednje uređivanje od Storma : 14.09.2011. at 12:35
gdje kupiti teifoc brick set? One ciglice i set za zidanje kućice. Treba mi hitno za jedan rođendan![]()
mi svaki dan zidamo novu kuću s kockicama iz iverpana,imamo lijepu šarenu kolekciju, a vole i mali i veliki,i muški i ženski
ne znam ni sama kako. curama iz zg-a nije lako pratiti sve postove a opet, ne zelim imati previse topica. krenem li dijeliti po proizvodima, bit ce ih previse. a akcije u ducanima? ...
cekam jos prijedloga
ali ako ti nešto baš treba i ne možeš naći tražit ćeš svuda, to je mana regionalne podjele
Možda ona osnovna podjela
Odrasli(sve vezano za odjeću, obuću..)
djeca(igračke, odjeća, obuća i sve vezano uz djecu)
Prehrana
kućanstvo(sve vrsta soba, prozori, kupaonica, kuhinja, tepisi, textil...)
kućanski aparati
ostalo
otprilike i nabrzinu![]()
a da podjeliš po regijama, npr, zagreb, slavonija, lika, dalmacija.... ili je to previše općenito?
mislim da je bolje po kategorijama nego po regijama, jer je nekad lakše iz st doći do nečeg što trebaš, a ima u zg, nego iz du i obrnuto.
važno je naći što tražiš i gdje ima, lako ćeš poslije do toga.
Trebala bih poplun. 140x200.
Jeftin naravno, al da nije pretanak.
Zgb.
Prvi dućan u koji bih pogledala je YISK koji ima različite debljine popluna (dućan je na samom kraju nove Branimirove, dijeli dvorište sa Intersparom koji, btw. isto zna imati poplune na akciji). Zadovoljna sam kvalitetom i cijenom. Kupila djeci poplune s pamučnim punjenjem za ne prevelike pare.
Drugi dućan u koji bih pogledala je DOTA (u sklopu Interspar/Mueller kompleksa na Ljubijskoj) - tamo smo kupili jako kvalitetne i ne preskupe zaštite za madrac, vidjela sam da je bilo i popluna ali nisu mi tada trebali.
Treće - u Lidlu trenutno imaš baš te velike poplune na akciji. Izvana pamuk, iznutra umjetna vlakna kao punilo.
Sad sam proguglala, 120kn.
Samo moram vidjeti debljinu.
Tnx.
Potpis na peterlin ima ih od 50 kn već Ima s pamučnim punjenjem za 135 kn..itd.
Lidlovi na istoku grada ih više nemaju.
Jysk, bar na netu ima čisto dobar izbor za pristojne novce.
Idem onda tamo.
ja sam malome u yisku kupila dupli poplun- 2 tanka popluna koja se drukerima spajaju jedan za drugi, ovisi o godišnjem dobu....sad mi je žao što nisam i sebi uzela...mrak..lagano,ugodo,pere se u mašini,brzo suši...s obzirom da smo svi alergičari-odličan izbor.... svaka preporuka za yisk...do sad nisam ništa loše kupila tamo-stol i stolice,deke,ručnike,poplune,jastuke....samo treba naletiti na akciju i kvalitetu..ima šrota ko i svagdje al malo treba pronjuškati pa se svašta nađe
Trazim zaštiitu za madrac, ali velicina 180X210
gdje ima za kupit solarnih lanterni, jel netko zna?
onako, ili u lancu ili pojedinačno
onih običnih ima svugdje, ali baš lanterni, ne sjećam se da sam viđala
osim ovaj užas
http://www.neckermann.hr/hr/nm2/vrti...315/index.html![]()
ja sam mislila da misliš na one u nizu na žici kao božićne lampice