-
Mi ćemo za koji dan imati staž od 16 mjeseci. I nakon što sam pročitala tonu super priča ovdje o dojenju do 3., 4. godine nekako sam si zamislila da nema odvikavanja, nego da ide dokle god cico ljubac hoće...
I sve bi to bilo jednostavno i lako, da nema želje za drugim djetetom. A imam policistične jajnike, i Miška smo dugo čekali da "se uhvati", 16 mj. nakon poroda još uopće nisam dobila menstruaciju, mm je na pragu 40-tih, a nisam ni ja premlada. Ginekologica mi je već rekla da ću jako teško ostati trudna dok dojim (a Miško sisa čak 5 do 8 puta preko radnog dana, i to između 18h kad dođem doma i ujutro do 8h, a vikendom i kad je doma zbog jasličkih viroza da ne pričam) i da nikako ne preporuča dojenje u trudnoći, ako i ostanem trudna, a da će mi vjerojatno trebati minimalno 6 mj. nakon što prestanem dojiti... bla, bla, bla.
I sva sam jadna zbog toga. Još sikimo, i nisam si zadala neki rok, ali znam da ću morati jednom prestati ako želimo drugo dijete, prije njegovog 5. rođendana
.
Kad bi mi barem sad neko napisao da je imao isti problem, ali da je zatrudnio i dojio i dalje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma