Pokazuje rezultate 1 do 50 od 146

Tema: Koliko sam uštedjela dojenjem?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mene je dojenje koštalo, uf dosta...
    Nemogu u lipu izračunati, i bolje...
    Nekome netrebaništa, nekome svašta (meni..)

Prvi put; niplette (koristila sam ih u T zbog izrazito uvučenih bradavica, cijena oko 600kn), šeširići, grudnjaci, jastučići, izdajalica, podkošulje za dojenje, jastuk, purelan,

Drugi puta; šeširići, grudnjaci (oni od ranije mi bili preveliki), jastučići (hrpeeee.....), purelan.... Kasnije sam trebala i bočice i sterilizator jer zbog srčane mane nisam mogla djiti dulje od 4,5mj, pa sam davala izdojeno na bočicu.....

Treći puta ; opet grudnjaci, majice za dojenje nekoliko komada, šeširići (nekoliko vrsta sam kupila, dok beba nije prihvatila napokon jednu vrstu)jastučići (platneni i jednokratni), školjke za skupljanje mlijeka (mlijeko mi je doslovno curilo prvih 4mj, konstantno..), purelan, pa novi madarac (možda nema konkretn veze, al doslovno sam uništila madrac zbog curenja mlijeka po noći, unatoč plahtama, ručnicima i sl..)

Sigurno sam još svašta nešto kupila al nemogu se sad sjetiti.....

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je dojenje koštalo, uf dosta...
    Nemogu u lipu izračunati, i bolje...
    Nekome netrebaništa, nekome svašta (meni..)

Prvi put; niplette (koristila sam ih u T zbog izrazito uvučenih bradavica, cijena oko 600kn), šeširići, grudnjaci, jastučići, izdajalica, podkošulje za dojenje, jastuk, purelan,

Drugi puta; šeširići, grudnjaci (oni od ranije mi bili preveliki), jastučići (hrpeeee.....), purelan.... Kasnije sam trebala i bočice i sterilizator jer zbog srčane mane nisam mogla djiti dulje od 4,5mj, pa sam davala izdojeno na bočicu.....

Treći puta ; opet grudnjaci, majice za dojenje nekoliko komada, šeširići (nekoliko vrsta sam kupila, dok beba nije prihvatila napokon jednu vrstu)jastučići (platneni i jednokratni), školjke za skupljanje mlijeka (mlijeko mi je doslovno curilo prvih 4mj, konstantno..), purelan, pa novi madarac (možda nema konkretn veze, al doslovno sam uništila madrac zbog curenja mlijeka po noći, unatoč plahtama, ručnicima i sl..)

Sigurno sam još svašta nešto kupila al nemogu se sad sjetiti.....
    Malo je ot, ali on nije mogao više jesti sa dojke, nije imao snage odbijao je i sl. ili su ti rekli da više ne dojiš? Mislim zanima me samo obzirom da sam jako proučavala tu problematiku i naišla na tekstove da dojenje djece sa srčanom greškom nije ništa teže (za njih) od hranjenja na bočicu, kad je laktacija dobro uspostavljena ćak je i lakše (dobar otpust mlijeka ,samo gutaju ne treba vući ko na bočicu). Evo samo malo ot, obzirom da sam se za vrijeme hospitalizacije od E. naslušala i takvih preporuka da se prekine uhodano dojenje i poćne hraniti na bočicu sa izdojenim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •