a meni npr treba dnevni, ono svaki dan svoja stranica, te nikada ne naručuju. ima ih, doduše, na ebayu.
a meni npr treba dnevni, ono svaki dan svoja stranica, te nikada ne naručuju. ima ih, doduše, na ebayu.
naručila sam ja već, ima više od mjesec dana na ebayu, računala sam da ih opet u nas (u st meni) neće bit.
100tinjak me kuna došlo s poštarinom. plavi sam uzela.
fala na ponudi![]()
ivarice, ja kupila danas u profilu!
koliko sam brzim skeniranjem skužila, onih naših weekly ima samo crnih, i to onih za 18 mjeseci (July 2011 - December 2012)... meni to paše jer sam lani kupila samo obični notebook, jerbo nisam bila našla ništa pametnije... tako da mi ovaj vrijedi odmah...
e, da, ima i mekanih i tvrdih...![]()
ja narucila danas svoj crveni, veliki i tvrdi, doslo me manje od 100 kuma
http://www.bookdepository.co.uk/2012.../9788862937221
eeee, ne bi ti javila da naručuješ, ts_ts_ts...
al' neka, imam ja sad svog crnog malog tvrdog...![]()
jesam jesam, ali ne ovdje nego na zidu, odi vidi
i šetnjom po gradu, veceras je zagreb bio stvarno prelijep
treba iskoristiti jos ovih par lijepih veceri
joj, ja sam u utorak uživala
u toploj ljetnoj večeri u zagrebu
na polovici 9. mjeseca
prekrasno vrijeme i dobro društvo
a što se tiče teme, toliko ste to ishvalile da i memi dođe da kupim, vidjela žaba da se konj podkiva.....
alex, hoćeš da te odvedem u shopping?![]()
![]()
a svaka sljedeca godina je jos bolja jer tvoj novi planer naslijedi neiskoristene naljepnice od starog![]()
moj fejs je retardiran... to sam već odavno zaključila...
evo išla sam gledati i ja niš' od tih ivkinih objava ne vidim... (osim ako mi nije zabranila pristup zidu)
nije do tvojeg fejsa, objavu o akciji u BD je na moj zid stavila jedna moja prijateljica koja je puntici frendica, ali tebi nije.
ja sam podrazumijevala da svi to vide :/
ali evo sad forum zna sve o mojem zidu, ali i o tome da je akcija moleskinea u book depository![]()