Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2230

Tema: Prenatalna dijagnostika (double, triple, AC, PAPP...)-da/ne

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ginekos adresa : Gjure Szaba 1/a , 3.kat, Zgb ( za nas izvan Zgb podrobnije : okretište Črnomerec, zgrada Hypo banke, ulaz sa stražnje strane )

- ovo je vezano uz RACZ, ne znam da li je cijena uzv ista kad se radi samo to ( sumnjam) :
    800 kn uzimanje plodove vode
    350 kn uzv
    250 eur analiza u Postojnoj
    - rečeno mi je da se nalazi čekaju 10-14 dana

-cure koje ste radile racz u Vilija da li vam je isto rečeno da se nalazi čekaju 10-14 dana, pa su oni došli za 8-9 ili je rečeno točno 8-9 dana ? ( znam da cjepidlačim, ali u tim trenucima čekanja svaki dan mi je bitan )

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

[QUOTE=mandy;1968376]Ginekos adresa : Gjure Szaba 1/a , 3.kat, Zgb ( za nas izvan Zgb podrobnije : okretište Črnomerec, zgrada Hypo banke, ulaz sa stražnje strane )

da li je ovo tesko za naci za one koji nisu iz zagreba i pojma nemaju po zagrebu?
    hocu reci, da li mogu sama ili da recimo nadjem nekoga da ne saceka pa da vozi ispred mene?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    Ginekos adresa : Gjure Szaba 1/a , 3.kat, Zgb ( za nas izvan Zgb podrobnije : okretište Črnomerec, zgrada Hypo banke, ulaz sa stražnje strane )
    da li je ovo tesko za naci za one koji nisu iz zagreba i pojma nemaju po zagrebu?
    hocu reci, da li mogu sama ili da recimo nadjem nekoga da ne saceka pa da vozi ispred mene?
    zapravo je jako lako
    kad dođeš do rotora ideš preko savskog mosta i onda lijevo. i voziš se voziš i voziš neko vrijeme, do ilice. skreneš lijevo u ilicu i voziš se do okretišta. odmah nakon okretišta skrećeš lijevo u slijepu ulicu (zgrada je na uglu, ne možeš je ne vidit s ilice)

možda zvuči komplicirano, ali stvarno nije.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    -cure koje ste radile racz u Vilija da li vam je isto rečeno da se nalazi čekaju 10-14 dana, pa su oni došli za 8-9 ili je rečeno točno 8-9 dana ? ( znam da cjepidlačim, ali u tim trenucima čekanja svaki dan mi je bitan )

Rekli su da su nalazi za deset dana, a došli su za 8.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •