sillyme, koji ti je bio rizik za edwars? mojoj frendici 1:17 i bio je na žalost točan rizik.
sillyme, koji ti je bio rizik za edwars? mojoj frendici 1:17 i bio je na žalost točan rizik.
Onda se opet gleda je li veći rizik da će dobiti dijete s edwardsom (1:17) ili ovaj da će uslijedit pobačaj zbog komplikacija amnio (1:200). OPet, kad gledaš i taj rizik, čuju se razmišljanja samo jedna od 17 će biti ta.
Stvarno nema druge, osim ako se nema čvst stav idem jer ne želim nikako bolesno dijete / ne idem bez obzira na to koliko bolesno dijete bilo jer mi pobačaj nije opcija, nego da se skuži, u razgovoru s doktorom, koliki su onda ti rizici za konkretnu osobu i da onda osoba na miru shvati jesu li joj prihvatljivi.
Bio je 1:48.
Taj dan kad mi je dosao rezultat nekako sam na poslu pred kraj dana skupila hrabrost i ubacila u google taj pojam... bilo mi je dovoljno da procitam prvi rezultat i odluka je bila donesena. U glavi mi je bilo samo: ne mogu svjesno svoju obitelj izloziti ovome ako to mogu izbjeci.
Iako, mislila sam da se Edwards uvijek vidi na uzv, moram priznati da me sokiralo sad kad sam procitala da tvojoj prijateljici se nije vidjelo na uzv a ipak je bio... dobro da to nisam znala dok sam cekala rezultate jer me dobar uzv nekako uvjerio da su sanse ipak puno manje...