Stranica 48 od 149 PrviPrvi ... 3846474849505898148 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Vojvođanka cestitke na sincicu!!!!!!!!!!
    Vita22 sretno i cuvaj svoje bebice.
    Ja sam danas bila na folikulometriji, dr. kaže dobro, vidimo se za dva dana, ništa više. Danas je bila velika gužva pa je možda zbog toga bio škrt na riječima. Valjda ću za koji dan znat nešto više. Svim curama puno~~~~~~~~~ za šta god treba.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

vidim ima prekrasnih vijesti, vojvođanka iako se ne poznajemo svu radost svijeta mališanu želim!
    svim curama u postupcima puno strpljenja i sreće, ne znam što drugo da vam zaželim, čini mi se da nam toga najviše treba.

meni je danas bio 13-ti dan decapeptyla i već sam mislila da ću poluditi do kraja ako ne procurim. i evo sad konačno krenulo, inače su mi ciklusi od 25-27 dana, a danas mi je ni manje ni više nego već 33-i dan.
    molim vas iskusne kod dr Vl., čini mi se da su mi sestre rekle da ako dobijem menzis nakon 16h da računam drugi dan kao prvi dan ciklusa /doktora sam naravno zaboravila pitati/.
    treći dan krećemo sa menopurom pa da nešto ne zeznemo.
    inače bila sam jutros po lijekove i krenule su gužve, bilo mi je sasvim dovoljno što mi je sestra rekla da je jutros bilo više od 30 folikulometrija !

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj thinkpink prvotno napisa Vidi poruku
    meni je danas bio 13-ti dan decapeptyla i već sam mislila da ću poluditi do kraja ako ne procurim. i evo sad konačno krenulo, inače su mi ciklusi od 25-27 dana, a danas mi je ni manje ni više nego već 33-i dan.
    molim vas iskusne kod dr Vl., čini mi se da su mi sestre rekle da ako dobijem menzis nakon 16h da računam drugi dan kao prvi dan ciklusa /doktora sam naravno zaboravila pitati/.
    treći dan krećemo sa menopurom pa da nešto ne zeznemo.
    inače bila sam jutros po lijekove i krenule su gužve, bilo mi je sasvim dovoljno što mi je sestra rekla da je jutros bilo više od 30 folikulometrija !
    Da, meni su čak jednom rekle da ako dobijem iza 14 sati to računam kao nulti dan

30 folikulometrija drage moje sve žao mi je što još uvijek to morate prolazit i nadam se da ćete se sve ubrzo samo sjećat tih gužvi i mazit buše

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

I meni je tako bilo ako sam dobila iza dva da drugi dan računam kao prvi dan ciklusa!

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Vojvođanka čestitke!!!
    Vita22 ~~~~~~~~~~~~

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pak moja dr. je uvijek govorila do 17h. Ova druga -do 19h. Pa se ti misli! Odlučila sam da ako taj dan jako procurim računam kao 1.dc. a ako je jako slabo, tj. ako je tek krenulo kap-dvije, onda sutra računam kao 1.dc. Ajme, zbunjole...
    vita22, čuvaj mrvice!!! Sretno!!!

pusa preslatkim bebicama K. i S., a i njihovim mamicama, kao i teti tigrical

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

uh, zaboravila sam napisati!!! Jučer sam bila na dogovoru za postupak, ako klamidija da petama vjetra do sredine 10.mj, onda krećemo sa Decapeptylima na 21.dc . Doc me oduševio i tako sam happyyyyyyyyyyy!!!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 20.09.2011. at 12:45

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Snekice aj kako mi je drago da sve sjeda lijepo na mjesto i da ti se svidio naš dr. Evo ti tonu trudničke prašine i brdo vibrica za uspješnu jesen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Pak moja dr. je uvijek govorila do 17h. Ova druga -do 19h. Pa se ti misli! Odlučila sam da ako taj dan jako procurim računam kao 1.dc. a ako je jako slabo, tj. ako je tek krenulo kap-dvije, onda sutra računam kao 1.dc. Ajme, zbunjole...
    vita22, čuvaj mrvice!!! Sretno!!!

pusa preslatkim bebicama K. i S., a i njihovim mamicama, kao i teti tigrical
    Dobro si odlučila, tako bi i ja! Ovo što sestre na humanoj kažu do 14,00, to je zato što im je smjena do tad, pa im se do tada može i javiti da li tko kreće u postupak.
    Uzvraćam :smajlićkojimineradiaistijekaotvoj:

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tigri (moderatorice, sorry, al' došlo mi je )

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

cure hvala vam svima na ljepim čestitkama, od srca vam želim da mi se što prije pridružite i uživate u novim brigama (jel dosta pojeo, kad da mjenjam pelenu, zašto sad plače.....)
    SVA MUKA KROZ KOJU PROLAZITE VRIJEDI NAGRADE NA KRAJU, NEMOJTE ODUSTAJATI!!!!!
    kad se malo oporavim (pišem stojeći) dobit će te detaljan opis poroda i svih njegovih čari

Vita ~~~~~~~~~~~~~~~ za dvije mrvice

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Vojvođanka pa ti si tuuuuuuuuu.....puse tebi i Alexu.....uživajte zaslužili ste.....

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

cure,zna li koja od vas u kojoj privatnoj praksi ordinira doktor Vlašić? Hitno mi je

zanima me i gdje se u Rijeci mogu obaviti psiholog i pravnik ?

mario avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj skandy prvotno napisa Vidi poruku
    cure,zna li koja od vas u kojoj privatnoj praksi ordinira doktor Vlašić? Hitno mi je

zanima me i gdje se u Rijeci mogu obaviti psiholog i pravnik ?
    Na cavlima u poliklinici Tagora ti radi Vlasic,a psiholog i pravnik KBC Rijeka,a privatno neznam

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mario,puno hvala
    termin u Tagori je već dogovoren

pravnik i psiholog se može obaviti u Obiteljskom centru Rijeka u Krešimirovoj !tel - 338-526

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure drage pa gdje ste sve? sigurno na kupanju . čekaona puca po šavovima, a na forumu nikoga, vjerojatno ćemo se skupiti kad krenu kiše jesenje.
    ja bila jutros u bolnici, stvarno sam brzo dočekala utz, možda pola sata, iako je bilo puno cura, sada kada rade dvije ambulante stvarno ide brže.meni je 7-i dan ciklusa, vide mi se tek tri folikula, dr kaže da ima još vremena za nove, nadam se nadam. danas je već 21-i dan bockanja....da mi je netko rekao da ću to nakon svih panika koje sam prosula po forumu raditi sama ne bih mu vjerovala .

da se pohvalim, bez obzira na to što mi u životu trenutno niti jedna stvar ne ide u korist, osjećam se odlično, puna energije, svaki dan sam i dalje na plaži, istinski uživam u babljem ljetu, stimulaciju podnosim i više nego odlično, stvarno to nisam očekivala.
    nadam se da ste mi i sve vi dobro i hrabro.

svima

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

thinkpink pa ti si ustvari prikriveni narkoman!!! Sretno dalje!

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

thinkpink bravo za pikanje i samo hrabro dalje!!!
    i uživaj u ovom suncu dok ga još imamo!
    super za dvije ambulante, a di su drugu smjestili?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure,molim vas kamo se vadi krv za betu,do sad sa uvijek na poliklinici a sad mi na uputnici piše-medicinska biokemija-je to isto

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    cure,molim vas kamo se vadi krv za betu,do sad sa uvijek na poliklinici a sad mi na uputnici piše-medicinska biokemija-je to isto
    Valjda je isto, jer ništa se nije promijenilo, krv za betu se vadi u poliklinici, a ako ti je žurno, onda sama nosiš epruveticu u glavnu zgradu.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ma da znam ,uvijek odnesem u glavnu zgradu i čekam nalaz nego sam mislila da se nešto promjenilo kad mi je drugačije napisala na uputnicu
    Posljednje uređivanje od kiki30 : 26.09.2011. at 19:02

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala tigrical

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    thinkpink pa ti si ustvari prikriveni narkoman!!! Sretno dalje!
    ha, ha i meni se čini!
    hvala, trebat će mi punoooo sreće s obzirom na dijagnoze i godine . jedva čekam srijedu i novi utz....i tako stalno nešto čekam, ja sam žena na čekanju !

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Bebica_2 prvotno napisa Vidi poruku
    thinkpink bravo za pikanje i samo hrabro dalje!!!
    i uživaj u ovom suncu dok ga još imamo!
    super za dvije ambulante, a di su drugu smjestili?
    tako si želim vratiti onaj osjećaj blaženstva i neopisive sreće iz prve trudnoće, uvijek se toga sjetim sa velikom sjetom.....
    ne znam kako da ti objasnim za drugu ambulantu, nije mi to baš jasno, jer sam ja baš u toj bila kada sam imala prvi spontani kao hitnoća, možda ti to nešto govori. čekaona je u istom hodniku kao i prije. uf, netko drugi će to bolje objasniti.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

i ja bi vadila betu! sretno!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

thinkpink drago mi je da si dobro podnijela samostalna pikanja,čovjek se na sve navikne...želim ti da uskoro postaneš čekalica ali jednog malog stvorenja

Kiki30 joj,počela sam pratit postove"nakon transfera" jer sam jedino tamo uspjela doći do novih novosti o tebi...i upravo pročitala lijepe vijesti od Mirne- ovom joj prilikom čestitam, a tebi želim da ti se kad dobiješ nalaz zavriti u glavi od ogromnih brojki bete...želim ti sreću i mislit ću na tebe,pa čim saznaš javi novosti.(divim ti se kako izdržiš,ja bi već dva put napravila:lol test)

Ja čekam mengu,negdje početkom 10.mj i krećem u kratki protokol, malo sam nestrpljiva....sretno svima
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 26.09.2011. at 22:19

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

thinkpink ma nije ni bitno di je ta druga ambulanta, to ja onako iz znatiželj pitam
    samo ti uživaj, opusti se i uskoro ćemo odbrojavat!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

evo cure,samo sam vam htjela reći da sad kad se vadi krv za betu u poliklinici više se ne mora nosit uzorak u glavnu zgradu!nalaz se podiže isti dan za dva sata u poliklinici

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jao Kiki30 mislim da smo svi nestrpljivi za tebe, a di je Hrki,nema je nigdje????

ja sam inače po prirodi nestrpljiva,moraš mi reči kako to uspjevaš izdržati....divim ti se
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 27.09.2011. at 12:27

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Kiki jel to znači da si danas vadila betu???
    Sretno!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Kiki 30 sretno danas i hvala na informaciji....

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

drage moje,evo moram se i tu javiti,nažalost s betom koja je nula neznam šta bi čovjek rekao,ni ne plače mi se u meni samo kuha neki neznam kako bi nazvala bijes tako da sam odmah poslije nalaza otišla u humanu i sutra se idem naručit kod dr. Vlašića na dogovor
    molila bi vas ako mi možete reći koliko se čeka,ja bi ako mogu sad probala malo s klomifenima-ili moram malo napravit pauzu?

butterfly101 ,hvala ti na vibricama,evo nadam se da ću drugi put imat više sreće sad ću ja tebe pratit i bodrit i zato ti odmah šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan postupak

Bebica_2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

kiki30 baš mi je žao al ne daj se, rekli bi neki idemo dalje!!
    ne znam kako je sada al ja sam zadnji put bila u 5. mjesecu kod dr. Vlašić i nisam dugo čekala, sijećam se da bi me bili naručili odmah za par dana al smo na kraju narihtali datum dogovora iza menge!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Kiki30 baš mi je žao ali dobro da odmah ideš dalje,šta se tiče humane mislim da nečeš dugo čekat a i klomifeni su opet in ja sam sad bila na klomifenima i vidim da ih dosta prakticira sad ....sretno!!!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala vita,iskreno nisam se nadala da ću se morat opet vratit na humanu ali eto nikad ne reci nikad
    nadam se da ću uspjet ubacati se za 11mj. danas je bila neka nova sestra,bar je ja do sad nisam vidjela ali jako draga i simpatična-to mi se sviđa

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sada su ti tri nove ali svi su super bar meni i sve ide donekle brzo....sretno!!!!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Kiki30 uf,uf,uf....dobro su mi poznati osiječaji nakon takvog rezultata,ali stvarno sam polagala velike nade u Dr.Reša, imala sam neki dobar filing za tebe,još sam i mom mužu pričala o tebi i kako vjerujem u uspjeh....jako mi je žao,ali nemoj se previše bedirat, idemo dalje,nadam se da će nam se sreća uskoro nasmiješit!
    Možda se vidimo i na humanoj,moja iskustva što se tiče čekanja za postupak su iznenađujuća,odmah po menstruaciji krenula sam u postupak,(kao kod reša), samo što smo poslije odgodili za 9.mj,ali nekako nisam bila spremna za krenut u 9. pa sam sama odlučila prebacit za 10.nadam se da me neće oribat zbog toga što se ne držim onoga šta su mi oni napisali u nalazu, a ma!

Drži se draga, doći će i taj dan.....
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 27.09.2011. at 17:12

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

što se mene tiče ja bi odmah sutra opet išla a ja samo sanjam taj dan i čekam i čekam...uh,ponekad mi se čini tako blizu a danas poslije bete tako daleko..

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kiki30 Sretno dalje!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

kiki 30 žao mi je zbog bete ali hrabro dalje. Svima želim da im bete budu ogromne...
    Ja krećem u novi sekundarni sa 3 smznute stanice.. bit će kako Bog da...

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Boook, evo mene nakon nekog vremena! Zadnje sam se rapistivala o HSG-u . Obavili . Ono što me iznenadilo je UZV HSG (očekivala sam rendgenski jer ispada da to prakticiraju na KBC-u). Nalaz dobar, pregled ne baš toliko. Sve se izdrži, ali da je ugodno, nije. Dobro u svemu je što sam se psihički jako dobro osjećala nakon toga, nekako snažno.

A sad da vas pitam: spremamo se za IUI. Kakva je praksa sa klomifenima, štopericom (prije) i gonalima (nakon inseminacije)? Jedna prijateljica je pred par godina bila u Ri na jednoj inseminaciji i nije dobila ništa od toga, a nakon toga je išla u Zgb i dobila sve...
    Posljednje uređivanje od phiphy : 29.09.2011. at 09:29

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala vita,iskreno nisam se nadala da ću se morat opet vratit na humanu ali eto nikad ne reci nikad
    nadam se da ću uspjet ubacati se za 11mj. danas je bila neka nova sestra,bar je ja do sad nisam vidjela ali jako draga i simpatična-to mi se sviđa
    kiki .
    iskreno cure, svaki vaš uspjeh doživim kao osobni, kao i svaku negativnu betu.... najviše se veselim kad otvorim ovaj topic i vidim da ima novih trudnica i novih bebica. to mi ulijeva posebnu nadu.
    iako.....toliko nas ima tamo /pogotovo jučer/, da mi se nekada čini da su trudnice samo kap u moru.....nadam se da se varam.
    dosta brzo ide naručivanje, pa ti držim palčeve da što prije upadneš. sestre su ok, jučer mi se činilo da su općenito svi imali loš dan , ali dođu takvi dani.
    ja nisam osobito zadovoljna sa reakcijom na stimulaciju, jučer je bio 9-ti dan, a tek imam nešto skromno folikulića, 1 lijevo gdje je endometrioza i 2-3 desno od kojih doktor očekuje puno. da rezimiramo, očekivala sam više, ali što je tu je, realno i dijagnoze i godine ne idu mi u prilog. sad me frka da li ću uopće doći do transfera .

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
    Boook, evo mene nakon nekog vremena! Zadnje sam se rapistivala o HSG-u . Obavili . Ono što me iznenadilo je UZV HSG (očekivala sam rendgenski jer ispada da to prakticiraju na KBC-u). Nalaz dobar, pregled ne baš toliko. Sve se izdrži, ali da je ugodno, nije. Dobro u svemu je što sam se psihički jako dobro osjećala nakon toga, nekako snažno.

A sad da vas pitam: spremamo se za IUI. Kakva je praksa sa klomifenima, štopericom (prije) i gonalima (nakon inseminacije)? Jedna prijateljica je pred par godina bila u Ri na jednoj inseminaciji i nije dobila ništa od toga, a nakon toga je išla u Zgb i dobila sve...
    mislim da ti terapija ovisi isključivo o tome kako se dogovoriš sa doktorom. ne znam ti detalje oko IUI, jer sam ja direktno završila na IVF-u, ali sam u dogovoru s njim odradila jedan čisti prirodnjak, samo sa štopericom i sad sam u stimulaciji u dugom protokolu.
    koliko imaš godina?
    Posljednje uređivanje od thinkpink : 29.09.2011. at 09:46

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Thinkpink, 34 godine imam.

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Thinkpink, 34 godine imam.
    kod kojeg si dokotora? ja ti mogu reći za dr Vlašića da je spreman na suradnju, pa ga možeš sve slobodno pitati.
    mi smo prvi put bili u prirodnom ivf-u jer sam imala jednu prirodnu trudnoću koja nije dobro završila prije dvije godine pa smo računali da možda uspije. iako, moram reći da mi je doktor napomenuo neka sama odlučim, ali da je to njegov prijedlog. i ne bi bilo loše možda da je bilo jajne stanice, ovako smo završili na praznom folikulu, pa sam bila razočarana jer nije bilo transfera. s druge strane nije ni to tako loše, jer sam vidjela cca kako ide postupak, a to je bilo u 07 mjesecu, vrućine su bile opake i imala sam puno posla, pa sam sve lakše podnijela i sad u 09-tom mjesecu ušla baš spremna i odmorna u novi stimulirani postupak.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bok Phiphy, evo ja sam nedavno bila u tvojoj situaciji pa da ti prenesem iskustva. Nakon dobrog HSG-a bila sam na IUI s 1 tbl. klomifena kroz 5 dana, dobila 1 jajnu st. i nekoliko sati prije IUI dobila stopericu. Te gonale nisam dobila, jedino utrogestan nakon inseminacije. I najbitnije od svega bilo je uspješno! Tebi želim isto

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj kaja76 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok Phiphy, evo ja sam nedavno bila u tvojoj situaciji pa da ti prenesem iskustva. Nakon dobrog HSG-a bila sam na IUI s 1 tbl. klomifena kroz 5 dana, dobila 1 jajnu st. i nekoliko sati prije IUI dobila stopericu. Te gonale nisam dobila, jedino utrogestan nakon inseminacije. I najbitnije od svega bilo je uspješno! Tebi želim isto
    Čestitam, kaja76!!! Vesele me ovakve informacije, da i IUI uspijeva! Vjerojatno sam pogriješila s gonalima, misleći zapravo na utrogestan. Kod kojeg si dr. bila?

@Thinkpink, kod prof. S. sam. Vidjet ćemo što će reći, za cca. 2 tjedna planiram kod nje na posljednje konzultacije sa svim nalazima.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Čestitam, kaja76!!! Vesele me ovakve informacije, da i IUI uspijeva! Vjerojatno sam pogriješila s gonalima, misleći zapravo na utrogestan. Kod kojeg si dr. bila?

@Thinkpink, kod prof. S. sam. Vidjet ćemo što će reći, za cca. 2 tjedna planiram kod nje na posljednje konzultacije sa svim nalazima.
    da, kažu da bas nije neki veliki postoptak uspješnosti, ali meni se posrećilo. Nisam bas vjerovala da ce iz prve jer se tako dobre stvari rijetko događaju, ali eto...nikad ne znaš. treba pokušavati pa možda šta i bude. Inače, i ja sam kod dr. S., ona mi je napravila sve folikulometrije, jedino je bas na dan IUI nije bilo pa mi je bio dr. V.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Cure, može jedno OT pitanje? Imam frendicu (suborku) koja je isto u našoj klinici, trenutno na dugom protokolu. Malo joj se taj prvi dio sa Decapeptylom odužio, i sad još nije dobila M, jedino ima od jučer blago žuto-smeđi iscjedak?! Je li za zabrinuti se ili ne? Neznam jer nisam ni ja bila na još nikad na dugom protokolu pa joj ne mogu sama pomoći. Please, help!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, može jedno OT pitanje? Imam frendicu (suborku) koja je isto u našoj klinici, trenutno na dugom protokolu. Malo joj se taj prvi dio sa Decapeptylom odužio, i sad još nije dobila M, jedino ima od jučer blago žuto-smeđi iscjedak?! Je li za zabrinuti se ili ne? Neznam jer nisam ni ja bila na još nikad na dugom protokolu pa joj ne mogu sama pomoći. Please, help!
    Nema brige,neznam koliko joj se odužilo,ali ako ne dobije kako joj je mpo dr.planirao vjerojatno kad ide po dodatne Decapeptyle prvo će je poslati vadit betu, tako sam ja u razmaku četiri dana vadila betu dva puta, ukupno sam 17 dana uzimala decapeptyle.
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 29.09.2011. at 18:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •