Moja djeca su u vrtić koji nam je bio najbliži upala najredovnijim putem na svijetu, nikakvim okolnim putevima. Taj je, slučajno i na sreću, bio i vrtić kojeg smo izabrali nakon podosta traženja i razgledavanja. U dva preostala vrtića (jedan također udaljen par minuta hoda od mjesta stanovanja, a drugi u susjednom kvartu) su nam rekli da predamo papire i da ne vide nikakav razlog da djeca ne budu primljena. Dakle, moje iskustvo je da mi je bilo omogućeno razgledavanje vrtića za koje sam bila zainteresirana, da sam bez problema dobila termine za razgovor kod tri različite ravnateljice u tri različita (gradska) vrtića (pardon - četiri; četvrti je bio Suvag, ali je na žalost otpao jer nisu imali njemačku grupu), da su sve te ravnateljice bile izuzetno ljubazne i susretljive i da su djeca bez problema upala u vrtić za kojeg smo se naposlijetku odlučili.

Što bi bilo da smo htjeli upisati djecu negdje skroz drugdje, nemam pojma, imaš li ti? To je šbb kbb.

Mislim da su ovdje svi skočili jer je temu otvorila Stray - a tema uopće nije loša. I nemojte mi reći da je nikada niste čuli da kritizira Nizozemsku?!