Pokazuje rezultate 1 do 50 od 188

Tema: Ulje crnog kima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Rozi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni je neki dan g.bačlija na telefon rekao da se svakih nekoliko mjeseci napravi pauza 1-2 tjedna.

mene više muči što svatko kaže svoju verziju koliko trebaju piti djeca, odrasli... već sam pročitala i čula stotinu verzija: koliko ima godina/toliko kapi, koliko ima kila/toliko kapi, koliko ima kila ili godina/kapi puta četiri, žličica ispočetka pa preći na pola žličice...pa onda verzija sve to jedanput ili verzija sve to dvaput dnevno.

ja dajem neposredno poslije doručka i ručka, s malo jogurta, sad smo na pola žličice. pa ćemo vidjeti za godinu dana s novom ambrozijom

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Koje razloge za pauzu od 1-2 tjedna je naveo gosp. Baclija?
    S obzirom da ulje crnog kima nema poznatih sporednih dejstava preporucio bih u svakom slucaju malo jacu dozu do momenta kad simptomi bolesti postanu blazi. Naravno osim kod trudnica, beba i osoba sa transplantiranim organima.

Citiraj Rozi prvotno napisa Vidi poruku
    meni je neki dan g.bačlija na telefon rekao da se svakih nekoliko mjeseci napravi pauza 1-2 tjedna.

mene više muči što svatko kaže svoju verziju koliko trebaju piti djeca, odrasli... već sam pročitala i čula stotinu verzija: koliko ima godina/toliko kapi, koliko ima kila/toliko kapi, koliko ima kila ili godina/kapi puta četiri, žličica ispočetka pa preći na pola žličice...pa onda verzija sve to jedanput ili verzija sve to dvaput dnevno.

ja dajem neposredno poslije doručka i ručka, s malo jogurta, sad smo na pola žličice. pa ćemo vidjeti za godinu dana s novom ambrozijom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •