Pokazuje rezultate 1 do 50 od 143

Tema: HITNO trebam pomoć kod izdajanja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

liječnici su ti u sobi preko puta intenzivne IV (1. vrata u hodniku intenzivne), ako se još dobro sjećam, ja sam kucala na vrata i pričala sve dok mi nisu dali da ga pokušam podojiti

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

koliko se sjećam sa drugih tema - čaj od piskavice, Nataša iz Sarajeva je pisala da ga treba popiti puno, toliko da se znoj osjeti po mirisu čaja, i sjećam se da je pisala da joj je onda krenulo mljeko puno više nego prije
    moji savjeti bi bili suprotni onima koje si do sada čula - obzirom da ti mljeko treba odmah - ujutro ga ima najviše jer si odmorna i koliko toliko naspavana
    probaj i tijekom dana, između izdajanja, spavati.
    prvo se fino najesti, dobro popiti što god (vodu, čaj) i spavati do sljedećeg izdajanja
    radi sve što će te može opusititi
    dok ležiš, misli samo na to dijete na sebi

moja starija je prestala sa sisanjem 7 mjeseci prije mog drugog poroda
    pipkala je i mazila i usplavljivala se sa sikama do noć prije poroda
    ali kada sam došla iz rodilišta i kada je vidjela da mlijeko curi iz njih, nije više nijednom prišla niti ih je pipnula
    ili je pipnula i stisnula tek toliko da je mlijeko pošprica, ali nikada nije poželjela da sisa ponovo
    mislim da je bilo kakav pokušaj, ako stariji ne želi, kontra produktivan

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj tropical prvotno napisa Vidi poruku
    liječnici su ti u sobi preko puta intenzivne IV (1. vrata u hodniku intenzivne), ako se još dobro sjećam, ja sam kucala na vrata i pričala sve dok mi nisu dali da ga pokušam podojiti
    S njim je problem što mu saturacija pada, i nema snage dojiti, mjenja boju i ubrzava disanje čim je neki veči napor u pitanju i onda mu treba mala potpora kisikom. To ide na bolje ali jako sporo, dojenje sigurno neće doć na red sljedečih 4-5 dana, ako ne i duže.
    Danas imam razgovor sa šeficom odjela da izpregovaram da dolazim bar ga hraniti na bočicu. Izdojila 60 ml jutros. Idem sad po sprej i piskavicu, sljedeće izdajanje u 10.30 drž te fige da bude za obrok.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    S njim je problem što mu saturacija pada, i nema snage dojiti, mjenja boju i ubrzava disanje čim je neki veči napor u pitanju i onda mu treba mala potpora kisikom. To ide na bolje ali jako sporo, dojenje sigurno neće doć na red sljedečih 4-5 dana, ako ne i duže.
    Danas imam razgovor sa šeficom odjela da izpregovaram da dolazim bar ga hraniti na bočicu. Izdojila 60 ml jutros. Idem sad po sprej i piskavicu, sljedeće izdajanje u 10.30 drž te fige da bude za obrok.
    Roza, nadam se da ga je pregledao kardiolog , te da je isključena srčana greška.

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Roza, nadam se da ga je pregledao kardiolog , te da je isključena srčana greška.
    Ovo je i meni palo na pamet... potrazi ako treba kasnije drugo misljenje, neka ga pogleda strucni kardiolog, za svaki slucaj...

A ono sto ti je sirius rekla, pa presvercaj draga, sigurno su ti ostali slaufici od trudnoce. Lijepo u onu neku casicu ili u sto vec izdajas zatvori i sakrij u trbuh ispod majice (tako bi ja) i onda se malo okreni da te bas ne gledaju (da te netko ne tuzi) i izlij lijepo... meni je to prvo mlijeko stajalo doma 2-3 sata, izdajala sam se s prvim djetetom 2,5 tjedna dok nije prvi put prihvatila cicu...a i onda sam nastavila izdajati jos tjedan i pol kad se tek prebacila skroz na cicu (i cicala onda vise od 3,5 godine)

Drzi se, pokusaj se opustati koliko ide... i nemoj stavljati presing na sebe... uspjet ces sigurno!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •