Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Kako ga natjerat da spava?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Kako ga natjerat da spava?

R. je od rođenja dijete koje ne spava, ali sada to poprima epske razmjere jer utječe na kvalitetu života svih kućana.

Ujutro se budi oko 7:30-8:00, u vrtiću je do 16:00, zatim park do 18:00 pa trening (plivanje ili karate, ovisi koji je dan) i još malo skakanja po onom napuhancu.
    Donedavno bi navečer uspio zaspati do 23:00, ali otkako je na inzistiranje drugih roditelja u vrtić vraćeno popodnevno spavanje to se vrijeme produžilo.

Imamo malu bebu doma, muž ujutro ide na posao u 6:00 i navečer kolektivno kapituliramo oko 22:00. Svi osim njega .
    Njemu sam nakon nekoliko pokušaja uspavljivanja sinoć ostavila upaljen TV i otišla spavati u 23:30. Nisam više mogla gledat.

TV timer se ugasio malo iza ponoći on je, kaže, zaspao 15-tak minuta poslije toga.

Što da napravim, a da se ne priklonim američkom načinu 'uspavljivanja' djeteta?

Spomenula sam problem tetama u vrtiću i gotovo istog trena osjetila kao neprijatelj No.1.

Jasno mi je da im je lakše da svi spavaju, da ima puno djece kojoj je potreban popodnevni odmor i da ne mogu raditi iznimku za njega, ali što da onda JA napravim?
    Posljednje uređivanje od miha : 05.10.2011. at 10:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •