Pokazuje rezultate 1 do 50 od 766

Tema: Vinogradska - novosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

joj mene je ubilo to višesatno "morate" ležati na leđima..... voljela bi da su malo fleksibilniji, da se mogu okrenuti na bok, četveronoške, klečati ili bar malo prohodati koji trud.....

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    joj mene je ubilo to višesatno "morate" ležati na leđima..... voljela bi da su malo fleksibilniji, da se mogu okrenuti na bok, četveronoške, klečati ili bar malo prohodati koji trud.....
    Jao kad se sjetim, meni su rekli da moram ležati na lijevom boku...satima se nisam pomaknula. A mjesecima kasnije me cijela noga + kuk rasturali. Drugi put ću tražiti da me puste da se namjestim kako mi odgovara...budemo vidjeli hoće li imati odjeka...

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam u 2009 u Petrovoj sve do izgona (i na početku neko vrijeme da ne "isklizne" gel) čučala, hodala, stajala, išla do wx, izvodila čučnjeve, penjala se i silazila s kreveta...dok me konačno pred izgon nisu polegli...premda sam se tad "usudila" pitati zar baš mora ležeći, na što sam dobila odgovor pa kak će babica uhvatiti djete...i nisam se opirala. nisam više bila toliko hrabra jer sam do tog trenutka, a i kasnije, "prekršila" sve moguće protokole
    naravno, to sam izvojevala u dogovoru s docom kojeg znam iz poznanstva tj prek jednog drugog doca

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •